- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Bende çok severim. Mevsimi çok cabuk geçiyor amaÇilek güzel meyve ya ben çok severim:)
Sunuma çok yakışıyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok severim. Mevsimi çok cabuk geçiyor amaÇilek güzel meyve ya ben çok severim:)
Sunuma çok yakışıyor:)
Öyle canım tanıdık oldu:)Tanıdık bilindik olunca kacirmamislar seni abla ☺ maşallah Rabbim mutluluk versin
Maşallah iki senecik var sadece arada
Aynen çabuk geçiyor.Bende çok severim. Mevsimi çok cabuk geçiyor ama
KatiliyorumTopluca iyi halt ettik
Ben de 2 ay nisanli kaldim.2 sene gibi geldi valla 1 ay daha nisanli kalsaydim atmistim kesin nisani da iste anladilar bastilar nikahiGörücü usulü canım:)
Babalarımız arkadaş:)
Kayınpederim benim çocukluğumu biliyor.O istemiş, tanıştırdılar:)5 ay nişanlı kaldık .
Yok canım bu ay sonu 15 olacaklar:)
Yok biz tanışmamıştık:)Ne kadarda benziiirrr kaderimiz benim eşimle çocukluk fotolarim var sünnet fotosunda bile varım
Hatlar karıştı küçük evlenmişsinNasıl 20 sayılır koskoca iki seneyi nereye attın
Kaçırmak istememişlerdir:)Ben de 2 ay nisanli kaldim.2 sene gibi geldi valla 1 ay daha nisanli kalsaydim atmistim kesin nisani da iste anladilar bastilar nikahi
Ben biliyordum kavgalarimiz bile ben annemin karnında iken bile fotomuz var o kaaaYok biz tanışmamıştık:)
Ama babasını tanıyordum:)
Keske kacirsalardiKaçırmak istememişlerdir:)
Evet evet rekor bende sanırım topikteHatlar karıştı küçük evlenmişsin
Ya kacirsalardi kaçan geline düğün de yapmazlar :))Keske kacirsalardi
Bende 20 yaşında evlendim. Şimdiki aklım olsa 25 den aşağı evlenmezdimEvet evet rekor bende sanırım topikte
Yok artıkBen biliyordum kavgalarimiz bile ben annemin karnında iken bile fotomuz var o kaaa
Kacan kiza ceyiz de vermiyolar amakacirmazlardibizim burda kizin ceyizi bildiyin evin tum esyalaribeyaz esya mobilya tabak canak hepsierkek taraf sadece altin alir o kadarYa kacirsalardi kaçan geline düğün de yapmazlar :))
O zaman üçüzler ve kızçen olmazdı:)Keske kacirsalardi
Senin kızı benim oğlana alalım ne dersinKacan kiza ceyiz de vermiyolar amakacirmazlardibizim burda kizin ceyizi bildiyin evin tum esyalaribeyaz esya mobilya tabak canak hepsierkek taraf sadece altin alir o kadar
Evet var göstermeyi çok isterdim ama mümkün değil o fotolar annemde annem bana hamile iken onun annesi ablam onun abisi birde onların bir akrabasi fotomuz var annemlerde bilek üstü etekler saçlar bele kadarYok artık
Ben 93 yılında Malatya'ya geldim.Eşim 96 yılında başka şehire gitmiş:)
Tanışmamız zordu zaten:)
Baska tutulacak sebep de yok zati dogru diyosunO zaman üçüzler ve kızçen olmazdı:)
Kaç kilo altın alıyorlar pekiKacan kiza ceyiz de vermiyolar amakacirmazlardibizim burda kizin ceyizi bildiyin evin tum esyalaribeyaz esya mobilya tabak canak hepsierkek taraf sadece altin alir o kadar