- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
Hoşgeldin çilek güzeliHayırlı akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin çilek güzeliHayırlı akşamlar
Kaç yaşındaydın kiHava atmayın bi kerem beni kimse geçemez ana baba imzası ile evlendim
Yok artık ne acelen vardıHava atmayın bi kerem beni kimse geçemez ana baba imzası ile evlendim
Hoş bulduk canımHoşgeldin çilek güzeli
20 gün vardı yaşimin dolmasına nikah o tarihte yapılmayip yaş bekleseydik olmazdı düğün tarihi vs herşey belliydi çünkü tarihi belirlerken yaşı düşünmedikKaç yaşındaydın ki
Yeter, enişte batacakHoş bulduk canım
Çileğe ara verdim artık
Sanki ne acelemiz varmış:)20 gün vardı yaşimin dolmasına nikah o tarihte yapılmayip yaş bekleseydik olmazdı düğün tarihi vs herşey belliydi çünkü tarihi belirlerken yaşı düşünmedik
Hmm bende 16 17 zannettim kız yine 20 yaşında evlenmiş sayılırsın20 gün vardı yaşimin dolmasına nikah o tarihte yapılmayip yaş bekleseydik olmazdı düğün tarihi vs herşey belliydi çünkü tarihi belirlerken yaşı düşünmedik
Ondan değil ya, bonkördür o. Şuan al desem gider alırYeter, enişte batacak
Nasıl tanıştınız abla . Senin kızlar kaç yaşında abla 17 yokmuyduBenim de öyle sayılır:)
Hemen çocuk olmadı olsa şimdi 17 yaşında olurdu:)
Arkadaşım benden sonra evlenmiş oğlu 17 yaşında:)
Çilek güzel meyve ya ben çok severim:)Hmm bende 16 17 zannettim kız yine 20 yaşında evlenmiş sayılırsın
Ondan değil ya, bonkördür o. Şuan al desem gider alır
Üst üste çilek yaptım ya, ondan dedim
Nasıl 20 sayılır koskoca iki seneyi nereye attınHmm bende 16 17 zannettim kız yine 20 yaşında evlenmiş sayılırsın
Ondan değil ya, bonkördür o. Şuan al desem gider alır
Üst üste çilek yaptım ya, ondan dedim
Öyle deme ya koca kalmazsaSanki ne acelemiz varmış:)
Görücü usulü canım:)Nasıl tanıştınız abla ☺ . Senin kızlar kaç yaşında abla 17 yokmuydu ☺
Ay birazdaha geç evlenseydim diyom arada
Aynen ya kalmazsaÖyle deme ya koca kalmazsa
Ahhh ahhj kafam nerde duvar duvar bulun banaAynen ya kalmazsa
Tanıdık bilindik olunca kacirmamislar seni abla maşallah Rabbim mutluluk versinGörücü usulü canım:)
Babalarımız arkadaş:)
Kayınpederim benim çocukluğumu biliyor.O istemiş, tanıştırdılar:)5 ay nişanlı kaldık .
Yok canım bu ay sonu 15 olacaklar:)
Ben de 20 yaşında evlendim
Bende 21 e yol aliyodum
Topluca iyi halt ettikHava atmayın bi kerem beni kimse geçemez ana baba imzası ile evlendim
Ne kadarda benziiirrr kaderimiz benim eşimle çocukluk fotolarim var sünnet fotosunda bile varımGörücü usulü canım:)
Babalarımız arkadaş:)
Kayınpederim benim çocukluğumu biliyor.O istemiş, tanıştırdılar:)5 ay nişanlı kaldık .
Yok canım bu ay sonu 15 olacaklar:)
Ahhh ahhj kafam nerde duvar duvar bulun bana