Bende çok severim. Mevsimi çok cabuk geçiyor amaÇilek güzel meyve ya ben çok severim:)
Sunuma çok yakışıyor:)
Öyle canım tanıdık oldu:)Tanıdık bilindik olunca kacirmamislar seni abla ☺ maşallah Rabbim mutluluk versin
Maşallahiki senecik var sadece arada
Aynen çabuk geçiyor.Bende çok severim. Mevsimi çok cabuk geçiyor ama
KatiliyorumTopluca iyi halt ettik
Ben de 2 ay nisanli kaldim.2 sene gibi geldi vallaGörücü usulü canım:)
Babalarımız arkadaş:)
Kayınpederim benim çocukluğumu biliyor.O istemiş, tanıştırdılar:)5 ay nişanlı kaldık .
Yok canım bu ay sonu 15 olacaklar:)
Yok biz tanışmamıştık:)Ne kadarda benziiirrr kaderimiz benim eşimle çocukluk fotolarim var sünnet fotosunda bile varım
Hatlar karıştıNasıl 20 sayılır koskoca iki seneyi nereye attın
Kaçırmak istememişlerdir:)Ben de 2 ay nisanli kaldim.2 sene gibi geldi valla1 ay daha nisanli kalsaydim atmistim kesin nisani da iste anladilar bastilar nikahi
Ben biliyordum kavgalarimiz bile ben annemin karnında iken bile fotomuz var o kaaaYok biz tanışmamıştık:)
Ama babasını tanıyordum:)
Keske kacirsalardiKaçırmak istememişlerdir:)
Evet evet rekor bende sanırım topikteHatlar karıştıküçük evlenmişsin
Ya kacirsalardiKeske kacirsalardi
Bende 20 yaşında evlendim. Şimdiki aklım olsa 25 den aşağı evlenmezdimEvet evet rekor bende sanırım topikte
Yok artıkBen biliyordum kavgalarimiz bile ben annemin karnında iken bile fotomuz var o kaaa
Kacan kiza ceyiz de vermiyolar amaYa kacirsalardikaçan geline düğün de yapmazlar :))
O zaman üçüzler ve kızçen olmazdı:)Keske kacirsalardi
Senin kızı benim oğlana alalım ne dersinKacan kiza ceyiz de vermiyolar amakacirmazlardi bizim burda kizin ceyizi bildiyin evin tum esyalari beyaz esya mobilya tabak canak hepsi erkek taraf sadece altin alir o kadar
Evet var göstermeyi çok isterdim ama mümkün değil o fotolar annemdeYok artık
Ben 93 yılında Malatya'ya geldim.Eşim 96 yılında başka şehire gitmiş:)
Tanışmamız zordu zaten:)
Baska tutulacak sebep de yok zati dogru diyosunO zaman üçüzler ve kızçen olmazdı:)
Kaç kilo altın alıyorlar pekiKacan kiza ceyiz de vermiyolar amakacirmazlardi bizim burda kizin ceyizi bildiyin evin tum esyalari beyaz esya mobilya tabak canak hepsi erkek taraf sadece altin alir o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?