- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.605
Konularını işliyorlar zaten takıldıkları yerde eşim destek veriyorEn büyüğünü sen mi anlattın okuldan falan mı??..
Ay ne cevaplar veriyorsunuz bu sorulara bana da söyleyin de bir iki aklımda bulunsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konularını işliyorlar zaten takıldıkları yerde eşim destek veriyorEn büyüğünü sen mi anlattın okuldan falan mı??..
Ay ne cevaplar veriyorsunuz bu sorulara bana da söyleyin de bir iki aklımda bulunsun
Yok kız hayatta kimse bunu yapmaz hiç bir iddiası yok.. maskat insanlar faydalansınNe yaptın acaba:)
Ya yapılanlardan biriyse
Söyle kulağıma :)Yok kız hayatta kimse bunu yapmaz hiç bir iddiası yok.. maskat insanlar faydalansın
Tam bir minik cadıYok onu abileri soruyor en büyüğü biliyor nasıl olduğunu zaten küçük çok konuşuyor Jenna16 bilir maşallah çene çok
Anası gibiTam bir minik cadı
Hamilemi yoksaaaEn şaştigim o zaten,4 çocuk hatta sanirim
11 yaşında kızı var belki 12 tam bilmiyorim 3 uz oğlu varHamilemi yoksaaa
Yok kiz Allah korusunHamilemi yoksaaa
İyi insan lafinin üstüneYok kiz Allah korusun
Kiz daha 9 yasinda kanka11 yaşında kızı var belki 12 tam bilmiyorim 3 uz oğlu var
Onu ben büyüttüm sen nereden bileceksinKiz daha 9 yasinda kanka
Onu ben büyüttüm sen nereden bileceksin
Ben sadece 3uzleri var biliyorumm anaa kac yasinda evlenmiss bu dogru azerbaycandakiler kucük evleniyorr11 yaşında kızı var belki 12 tam bilmiyorim 3 uz oğlu var
19 yasimda evlendimevlilikte bal varmis gibiBen sadece 3uzleri var biliyorumm anaa kac yasinda evlenmiss bu dogru azerbaycandakiler kucük evleniyorr
Ben de 20 yaşında evlendim19 yasimda evlendimevlilikte bal varmis gibi
Bende 21 e yol aliyodumBen de 20 yaşında evlendim
Benim de öyle sayılır:)Bende 21 e yol aliyodum
19 yasimda evlendimevlilikte bal varmis gibi
Hava atmayın bi kerem beni kimse geçemez ana baba imzası ile evlendimBen de 20 yaşında evlendim