Bende istemeye istemeye eşimin uanina yattım sabah gümbür gümbür çocukların yanına koştum yine ben gidene kadar uyanmislar çok kötü oldu yine sabah rasathane bilgilerinde 5 yazıyor haberlerde illa 4 kusur gosteriyorlar depremi sebebi ne anlamadım
Bende istemeye istemeye eşimin uanina yattım sabah gümbür gümbür çocukların yanına koştum yine ben gidene kadar uyanmislar çok kötü oldu yine sabah rasathane bilgilerinde 5 yazıyor haberlerde illa 4 kusur gosteriyorlar depremi sebebi ne anlamadım
Anketi yanlışsız doldurman gerekiyor urum inceleme için bildirim geliyor anket doldurmak için sonra Burdaki ürün inceleme sayfasından yorum yapıyor sun
Gulmezler canim da yarisma listesine girmek istersen kilonun yuzde 10 unu vermen gerekir kural geregi ama free listemizde her zaman kilo verebilirsin ❤