- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Darısı başımaO eskidendi şimcik fit hatun olma yolundayim bikerem sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başımaO eskidendi şimcik fit hatun olma yolundayim bikerem sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum
alismis kudurmustan beterdir diyemedin dimiYenilen pehlivan güreşe doymazmiş
Olmayacak duaya amin desemmiDarısı başıma
Kız sus ben ne güzel yatmaya gidiyordum oyalama benialismis kudurmustan beterdir diyemedin dimi
Aaa çok tehlikeli apandis zehirlenmesi...Teşekkür ederim. Apandistim patlamıştı,enfeksiyon vücuda yayılınca hayatı tehlike oldu. Bir kaç ameliyat oldum.Bir gittim geldim yani .
Kimin duası kabul olur bilinmez de senOlmayacak duaya amin desemmi
Hadi iyi geceler gene beklerizKız sus ben ne güzel yatmaya gidiyordum oyalama beni
İncelemeden de mı kazaniliyorrrrrr ?????Yok canım ben kazanmadim evy baby çocuk bezi için ürün inceleme vardı o gelmiş nerdeyse benim boyum kadar uzun bir paket vardı
Evet ürün incelemede eğer secilirsen geliyor daha önce zeyiflama ürünü gitti bazi kişilere ben orda adres vermemiştimİncelemeden de mı kazaniliyorrrrrr ?????
Ben çok onemsememistim onları. Varsa böyle bir şey yayiliyim o tarafa doğruda hahaha
İyi geceler şekerim bol şansHadi iyi geceler gene bekleriz
Teşekkür ederim canımİyi geceler şekerim bol şans
İyiymiş buu nasıl seviliyorsun ki? O ürünleri bir yerde tanitman gerekmiyor mu?Evet ürün incelemede eğer secilirsen geliyor daha önce zeyiflama ürünü gitti bazi kişilere ben orda adres vermemiştim
.bunda bilgileri tam verdim ama bu sefer de isim ve adresleri çapraz yapmışlar
Valla çocuk bezi geldi ama geri gitti isim farklı diye bayağı da vardı sanırım ben 3-5 ay yeterdi
Sen koç ların bir tanesisin en datlusuKesin,bana bir bak Nasıl bir bızdığım
Keşke bütün Koçlar sizin gibi olsa ablacımJennam bu konuda mütevazı olamayacağım haklısın kuzum
Anketi yanlışsız doldurman gerekiyor urum inceleme için bildirim geliyor anket doldurmak için sonra Burdaki ürün inceleme sayfasından yorum yapıyor sunİyiymiş buu nasıl seviliyorsun ki? O ürünleri bir yerde tanitman gerekmiyor mu?
Gören gözler datluSen koç ların bir tanesisin en datlusu
Evet ,çok zor atlattim ben de,hala da tam geçmiş değilAaa çok tehlikeli apandis zehirlenmesi...