- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Ezemde işi biliyo diyet modunda kaçamakAnnem grissiniyi tereyağla bala batırırdı o geldi aklıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ezemde işi biliyo diyet modunda kaçamakAnnem grissiniyi tereyağla bala batırırdı o geldi aklıma
Sayemde
Hadi gel sende bize şöyle labneli güzel bir diyet tarif verEzemde işi biliyo diyet modunda kaçamak
Aşk olsun ne hesabı canın yiyimSen haa takımda bana hesap sor sonra burda hiç bişey olmamış gibi....
Tam buğday ekmene surimmi yemede yanında yatHadi gel sende bize şöyle labneli güzel bir diyet tarif ver
Labne kaç para sen bilinmi bayramdan bayrama yiyozHadi gel sende bize şöyle labneli güzel bir diyet tarif ver
Aşk olsun ne hesabı canın yiyim
Onun benzeri yapıldı başka bişi bulTam buğday ekmene surimmi yemede yanında yat
Labne kaç para sen bilinmi bayramdan bayrama yiyoz
Hangi takım yaptı haberim yokOnun benzeri yapıldı başka bişi bul
Bilmezmiyim bizi batırdı bu ay 5kutu aldım son 1tane daha alicam 1sene almam dahaLabne kaç para sen bilinmi bayramdan bayrama yiyoz
Bilmezmiyim bizi batırdı bu ay 5kutu aldım son 1tane daha alicam 1sene almam daha
Burda yarışmada yapıldı gormedinmi oy kullanirkenHangi takım yaptı haberim yok
EvetSenin salatanın üst sıvası labnemiydi
1 senelik peynir paranı harcamissin daha ne alacaksın 1. Olmasa da sondan 1.lik umududami yok yani o kadar mı vahim durumBilmezmiyim bizi batırdı bu ay 5kutu aldım son 1tane daha alicam 1sene almam daha
Tikkkatimi çekmemiş diyetteki bir kişi için ekmekBurda yarışmada yapıldı gormedinmi oy kullanirken
Hani senin diyetisyen 6dilim ye diyorduTikkkatimi çekmemiş diyetteki bir kişi için ekmek
Haftaya idmanli cikicam sahaya1 senelik peynir paranı harcamissin daha ne alacaksın 1. Olmasa da sondan 1.lik umududami yok yani o kadar mı vahim durum
O eskidendi şimcik fit hatun olma yolundayim bikerem sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorumHani senin diyetisyen 6dilim ye diyordu
Yenilen pehlivan güreşe doymazmişHaftaya idmanli cikicam sahaya