- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Kaybolmak istiyorAllah başka dert keder vermesin bacım, 51 kilo,4 kilo daha vermek istiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaybolmak istiyorAllah başka dert keder vermesin bacım, 51 kilo,4 kilo daha vermek istiyor![]()
AhahaAllah başka dert keder vermesin bacım, 51 kilo,4 kilo daha vermek istiyor![]()
Yağmur olup düş uzerimize bocugumBuhara karısıp yokolmak![]()
🌧🌧Yağmur olup düş uzerimize bocugum![]()
2 ay sürecek diyorlardı şimdi 4 ay diyorlarCoo gecmis olsun bu depremler nezman son bulucak![]()
bir süre devam edecekmiş ama Manisa tehlike de değil diyorlar Van da hala risk varmışÇok sık oluyor Manisa'da nedense![]()
Sanırım bastırmak için korkuyuDepremsiz gün geçmiyor artık . Şiddet konusunda bile hemfikir değiller evet.
Allah yardımcıniz olsun hic haberlerde üstünde durmuyolarki cogu şeyden haberimiz olmuyor.2 ay sürecek diyorlardı şimdi 4 ay diyorlaran itibariyle ufak
çaplı bir tane daha oldu artık ufaklarda kıpırdamıyor uz ama 6 gibi olan bayağı sesli ve gürültü kesinlikle 4.8 değil o
Kaç tane 4.8 yaşadık artık hangi şiddette su nasıl kipirdiyor avize nasıl sallanıyor biliyoruz
bir süre devam edecekmiş ama Manisa tehlike de değil diyorlar Van da hala risk varmış
Sanırım bastırmak için korkuyu![]()
Yuzde 10 versem ne kalcak geriyeGulmezler canim da yarisma listesine girmek istersen kilonun yuzde 10 unu vermen gerekir kural geregi ama free listemizde her zaman kilo verebilirsin❤
Şükür 5.5 u geçmedi ama bunlarda bile çocuklar çok etkilendi hergun evde aynı konu gündem değişmiyor yani :/Allah yardımcıniz olsun hic haberlerde üstünde durmuyolarki cogu şeyden haberimiz olmuyor.
Ben 1 kere yasadim korkusu hala uzerimde seni cok iy anliyorum Allah buyügünü yasatmasın insallah![]()
Onlarin piskolojilerinide etkiliyor biz bile korkuyoruz cocuklar nasıl korkmasın. Kacınci kattasınız pekiŞükür 5.5 u geçmedi ama bunlarda bile çocuklar çok etkilendi hergun evde aynı konu gündem değişmiyor yani :/
Senin simsegini de yildirimini da yirim🌧🌧arada simsekte cakarim ona gore
![]()
Nekdar beni tutmasandaaSenin simsegini de yildirimini da yirim![]()
Ben aslında herkesi tutuyorm caktirmiyirmNekdar beni tutmasandaa![]()
Bu hafta katilcakmisinBen aslında herkesi tutuyorm caktirmiyirm![]()
İns :) katılmayı dusunuyormBu hafta katilcakmisin
Ayıp ettinİns :) katılmayı dusunuyorm
Sende beni tut tamam mı![]()
İyi tepikliyor habireAyıp ettinprenses nası
Çok zor, Allah korusun2 ay sürecek diyorlardı şimdi 4 ay diyorlaran itibariyle ufak
çaplı bir tane daha oldu artık ufaklarda kıpırdamıyor uz ama 6 gibi olan bayağı sesli ve gürültü kesinlikle 4.8 değil o
Kaç tane 4.8 yaşadık artık hangi şiddette su nasıl kipirdiyor avize nasıl sallanıyor biliyoruz
bir süre devam edecekmiş ama Manisa tehlike de değil diyorlar Van da hala risk varmış
Sanırım bastırmak için korkuyu![]()
51 kilo fit olmaya yeterli zaten :)iskelet olayım diyorsan başkaAhahahamilelikten onceki kiloma dönup fit olmak istiyorum eski pantolonlarima giremiyorum
![]()
Zayıflıktan uçacak, haberi yok