- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Kaybolmak istiyor balbocuuuAllah başka dert keder vermesin bacım, 51 kilo,4 kilo daha vermek istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaybolmak istiyor balbocuuuAllah başka dert keder vermesin bacım, 51 kilo,4 kilo daha vermek istiyor
Ahaha hamilelikten onceki kiloma dönup fit olmak istiyorum eski pantolonlarima giremiyorumAllah başka dert keder vermesin bacım, 51 kilo,4 kilo daha vermek istiyor
Buhara karısıp yokolmakKaybolmak istiyor balbocuuu
Yağmur olup düş uzerimize bocugumBuhara karısıp yokolmak
🌧🌧 arada simsekte cakarim ona goreYağmur olup düş uzerimize bocugum
2 ay sürecek diyorlardı şimdi 4 ay diyorlar an itibariyle ufak çaplı bir tane daha oldu artık ufaklarda kıpırdamıyor uz ama 6 gibi olan bayağı sesli ve gürültü kesinlikle 4.8 değil oCoo gecmis olsun bu depremler nezman son bulucak
bir süre devam edecekmiş ama Manisa tehlike de değil diyorlar Van da hala risk varmışÇok sık oluyor Manisa'da nedense
Sanırım bastırmak için korkuyuDepremsiz gün geçmiyor artık . Şiddet konusunda bile hemfikir değiller evet.
Allah yardımcıniz olsun hic haberlerde üstünde durmuyolarki cogu şeyden haberimiz olmuyor.2 ay sürecek diyorlardı şimdi 4 ay diyorlar an itibariyle ufak çaplı bir tane daha oldu artık ufaklarda kıpırdamıyor uz ama 6 gibi olan bayağı sesli ve gürültü kesinlikle 4.8 değil o
Kaç tane 4.8 yaşadık artık hangi şiddette su nasıl kipirdiyor avize nasıl sallanıyor biliyoruz
bir süre devam edecekmiş ama Manisa tehlike de değil diyorlar Van da hala risk varmış
Sanırım bastırmak için korkuyu
Yuzde 10 versem ne kalcak geriye free ne oluyoGulmezler canim da yarisma listesine girmek istersen kilonun yuzde 10 unu vermen gerekir kural geregi ama free listemizde her zaman kilo verebilirsin ❤
Şükür 5.5 u geçmedi ama bunlarda bile çocuklar çok etkilendi hergun evde aynı konu gündem değişmiyor yani :/Allah yardımcıniz olsun hic haberlerde üstünde durmuyolarki cogu şeyden haberimiz olmuyor.
Ben 1 kere yasadim korkusu hala uzerimde seni cok iy anliyorum Allah buyügünü yasatmasın insallah
Onlarin piskolojilerinide etkiliyor biz bile korkuyoruz cocuklar nasıl korkmasın. Kacınci kattasınız pekiŞükür 5.5 u geçmedi ama bunlarda bile çocuklar çok etkilendi hergun evde aynı konu gündem değişmiyor yani :/
Senin simsegini de yildirimini da yirim🌧🌧 arada simsekte cakarim ona gore
Nekdar beni tutmasandaaSenin simsegini de yildirimini da yirim
Ben aslında herkesi tutuyorm caktirmiyirmNekdar beni tutmasandaa
Bu hafta katilcakmisinBen aslında herkesi tutuyorm caktirmiyirm
İns :) katılmayı dusunuyormBu hafta katilcakmisin
Ayıp ettin prenses nasıİns :) katılmayı dusunuyorm
Sende beni tut tamam mı
İyi tepikliyor habireAyıp ettin prenses nası
Çok zor, Allah korusun2 ay sürecek diyorlardı şimdi 4 ay diyorlar an itibariyle ufak çaplı bir tane daha oldu artık ufaklarda kıpırdamıyor uz ama 6 gibi olan bayağı sesli ve gürültü kesinlikle 4.8 değil o
Kaç tane 4.8 yaşadık artık hangi şiddette su nasıl kipirdiyor avize nasıl sallanıyor biliyoruz
bir süre devam edecekmiş ama Manisa tehlike de değil diyorlar Van da hala risk varmış
Sanırım bastırmak için korkuyu
51 kilo fit olmaya yeterli zaten :)iskelet olayım diyorsan başkaAhaha hamilelikten onceki kiloma dönup fit olmak istiyorum eski pantolonlarima giremiyorum
Zayıflıktan uçacak, haberi yokKaybolmak istiyor balbocuuu