- 24 Eylül 2018
- 97.127
- 292.368
Zar zor uyudum sonundaUyuyamadın mi
Bu gunede şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zar zor uyudum sonundaUyuyamadın mi
Bu gunede şükür
Bebeğim hoş geldin.
Aldın mı tarifini
Bende istemeye istemeye eşimin uanina yattım sabah gümbür gümbür çocukların yanına koştum yine ben gidene kadar uyanmislar çok kötü oldu yine sabah rasathane bilgilerinde 5 yazıyor haberlerde illa 4 kusur gosteriyorlar depremi sebebi ne anlamadımZar zor uyudum sonunda
Yinemi depremmBende istemeye istemeye eşimin uanina yattım sabah gümbür gümbür çocukların yanına koştum yine ben gidene kadar uyanmislar çok kötü oldu yine sabah rasathane bilgilerinde 5 yazıyor haberlerde illa 4 kusur gosteriyorlar depremi sebebi ne anlamadım
Nevreste ye özelden mesaj atıp, yapmak istediğiniz tarifin adını yazın. O size geri dönüş yapacaktır :)merhaba yarışmaya nasıl katılabilirim
Az kaldi azzzz
Zaten kaç gün ki tarih saat verAz kaldi azzzz
Bugün 3 kere oldu sabah 5 den sonraYinemi depremm
Bir ara geldiydi de yapmadiydim... Neyse sonrakineAnketi yanlışsız doldurman gerekiyor urum inceleme için bildirim geliyor anket doldurmak için sonra Burdaki ürün inceleme sayfasından yorum yapıyor sun
Tekrar geçmiş olsun canım. Şimdi ne amelliyati yapacaklar sana?Evet ,çok zor atlattim ben de,hala da tam geçmiş değil
Coo gecmis olsun bu depremler nezman son bulucakBugün 3 kere oldu sabah 5 den sonra
Çok sık oluyor Manisa'da nedenseBugün 3 kere oldu sabah 5 den sonra
Yanlis zipzipi etiketlemissin nasil goreyimKaptana iftiradan seni mahpusa artiririm bak @zipzip-kaptanim bak arkandan dedikodunu yapıyorlar
Gulmezler canim da yarisma listesine girmek istersen kilonun yuzde 10 unu vermen gerekir kural geregi ama free listemizde her zaman kilo verebilirsin ❤Zipzip- cnm simdi ben 51 kiloyum 4 kilo vermek istiyorum gruba gelsem gülerlermi bana
Sağol canım. Bağirsakla ilgili bir ameliyat,inşallah son olacak .Tekrar geçmiş olsun canım. Şimdi ne amelliyati yapacaklar sana?
Depremsiz gün geçmiyor artık . Şiddet konusunda bile hemfikir değiller evet.Bende istemeye istemeye eşimin uanina yattım sabah gümbür gümbür çocukların yanına koştum yine ben gidene kadar uyanmislar çok kötü oldu yine sabah rasathane bilgilerinde 5 yazıyor haberlerde illa 4 kusur gosteriyorlar depremi sebebi ne anlamadım
Allah başka dert keder vermesin bacım, 51 kilo,4 kilo daha vermek istiyorZipzip- cnm simdi ben 51 kiloyum 4 kilo vermek istiyorum gruba gelsem gülerlermi bana