- 24 Eylül 2018
- 97.234
- 292.585
Aramızda sakalasiyoruz:) Üzülecek bir durum yokCanım kusura bakma senide zor durumda bırakmadım inşallah ben oyumu cumartesi kullandım yazıyı pazartesi yazdım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızda sakalasiyoruz:) Üzülecek bir durum yokCanım kusura bakma senide zor durumda bırakmadım inşallah ben oyumu cumartesi kullandım yazıyı pazartesi yazdım ❤
Günaydın minik Sayfalar zor geçiyor bende,sende nasıl?Kasıyor sanki siteDunaydinnnnnnn
Benim netin uaninda ünlem çıktı mobil ağa bağlandım sıkıntı yok amaGünaydın minik Sayfalar zor geçiyor bende,sende nasıl?Kasıyor sanki site
Yok,netten değil benim,emojiklere tıklayınca oluyor daha çokBenim netin uaninda ünlem çıktı mobil ağa bağlandım sıkıntı yok ama
Şimdi tıkladım bende olmadı ama önceden bende de çok oluyordu neden oluyor bilmiyorumYok,netten değil benim,emojiklere tıklayınca oluyor daha çok
Gelip gidiyor neyse ki,sinir bozucu yoksaŞimdi tıkladım bende olmadı ama önceden bende de çok oluyordu neden oluyor bilmiyorum
Demek ki genel bir sorun değil, iyi bari:)Bende ürün incelemede birşey i yapamadım kazen abi farklı cihazdan dene dedi hakikaten oldu ..sanırım netten cihazdan yada net geçmişi biseyleri etkiliyor benim nasıl düzeldi bilmiyorum ama artık olmuyor emoji sorunu Jenna16
Bende de öyle oluyordu işte üstteki mseja emoji bırakıyorsun altta iniyorsun hoopp gidiveriyorGelip gidiyor neyse ki,sinir bozucu yoksa
Ama ısrarla vazgeçmiyoruz sitedenBende de öyle oluyordu işte üstteki mseja emoji bırakıyorsun altta iniyorsun hoopp gidiveriyor
Bi denk getiremedikCanım benim ,çok sağol Küçük bir yazım yanlışı olmuş diye dün yapıldı çekim,bizim Salı yalan oldu yani
Sorma sorma :)Çok agrım var,uyuyamadım ama olsun,sonu iyi olsunBi denk getiremedik
Sen iyi ol da
Çok iyi ol inşallah,bu günleri hatırlama bileSorma sorma :)Çok agrım var,uyuyamadım ama olsun,sonu iyi olsun
Amin,Allah sağlıkla sınamasın hiç birimizi ❤Günümü bir alayim da inşallah,ondan sonra okunur herhalde ,sağol kuzumÇok iyi ol inşallah,bu günleri hatırlama bile
Kızlar hatim yazmışlar, seve seve katılırım
Takılıyoruz canım sorun YokBen oyumu cumartesi verdim yazıyı pazartesi yazdım lütfen
Oy kullandım tarifde mi göndermem lazımYarışmaya katılın, pro olma şansınız artsın:)
Genelde yarışmaya katılanlara pro üyelik hediye ediliyor :))Oy vererekte kazanabilirsiniz tabii,ama şans işi biraz :))Oy kullandım tarifde mi göndermem lazım
geçmiş olsunSorma sorma :)Çok agrım var,uyuyamadım ama olsun,sonu iyi olsun
Çok teşekkür ederim :))geçmiş olsun