- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.211
Çok tehlikeli.ona baktim demin bana oy verenlerden birisi daha cuma uye olmus sonra canoya baktim ona da pazar uye olan birisi oy vermisohh dedim yalniz degilmisim
1 üye olur da 2 3 olursa Olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tehlikeli.ona baktim demin bana oy verenlerden birisi daha cuma uye olmus sonra canoya baktim ona da pazar uye olan birisi oy vermisohh dedim yalniz degilmisim
Aynen kız, amerika da herşeye burnunu sokar olduyeni üyelik alıp bana oy veren birini gördüğümde ödüm çıkıyor
amerikanın bir oyunu olabilir
Valla ben de iyi gibiyim iste her zamanki islerNapim canım, bebe uyutuyorum. Sen nasılsın
Navle ye selam soyle ablaben kocaya bıraktım yemek işini lahmacun yaptıracak bende çorba salata yapacam kızım da burda NAVLEE
Ocağını za düştüm diye bir topik var herkes yaptığı yemeği paylaşıyor bence bir bak derimİsler bitti de ne yemek yapicam ya ben simdikim icat etmis ki evde yemegi
Gume gidicez diye korkuyorumÇok tehlikeli.
Sus sus benim deyeni üyelik alıp bana oy veren birini gördüğümde ödüm çıkıyor
amerikanın bir oyunu olabilir
Bakayim bi ara iyi dedin kankaOcağını za düştüm diye bir topik var herkes yaptığı yemeği paylaşıyor bence bir bak derim
Ohhoooo çocuk bir aylık olmuş olabilir kirko çıktı mı bilmiyorum Kirmizi pabucKirmizi pabuc dogurdu mu haberi olan var mi
Çok tehlikeli.
Ben hergun etiket lendigimdeb yaptığı mu yazıp çıkıyorum eğer yoksa yemek okuyorum birazBakayim bi ara iyi dedin kanka
Allah muhafaza etsin inşallah.çokça yeni üyelikler aynı tarife oy vermişseler zaten şikayette bulunuyorum...
Herşey çıkabilir altından...
iNsanlar bazen şaşırıyorlar
Tatlı rekabeti unutup akraba hısım kim varsa devreye sokuyorlar...
çok çocukça
Oy mu istiyosun yani açık konuşBurdan oy verenlere sesleniyorum ay surdan asagilara inmeden iki dakikada oylayip cikayim diye dusunmeyinsonuna kadar bakin fotolara
Oylarınızı bana verinOy mu istiyosun yani açık konuş
Kimmis oozelden bana da yazin heleçokça yeni üyelikler aynı tarife oy vermişseler zaten şikayette bulunuyorum...
Herşey çıkabilir altından...
iNsanlar bazen şaşırıyorlar
Tatlı rekabeti unutup akraba hısım kim varsa devreye sokuyorlar...
çok çocukça
İstemiyor istemiyorOy mu istiyosun yani açık konuş
Sus gizOy mu istiyosun yani açık konuş
Aslında o benim adı da cnsona baktim demin bana oy verenlerden birisi daha cuma uye olmus sonra canoya baktim ona da pazar uye olan birisi oy vermisohh dedim yalniz degilmisim
Kimmis oozelden bana da yazin hele