Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın abla :))günaydın kızlar
sana en guzellerindenBen yerim bir parça, bana ver
Bu gece doktugum kursunu eski haline getirdimBirincilik elden gidiyeahh
Senin evde yağ tabakası varda bende ne var acep isim koıyamıyorumBu gun pazartesi ya cumartesi pazardan kalan yag tabakasini temizliyorum o yuzden yazamiyorum bacilar
Kanka dun ocagi firini batirdim temizliyemedim de duruyodu onu temizliyorumAllah razi olsun su yagcozu cikarandanSenin evde yağ tabakası varda bende ne var acep isim koıyamıyorum
Benim belki bir hafta oldu silmeyeliKanka dun ocagi firini batirdim temizliyemedim de duruyodu onu temizliyorumAllah razi olsun su yagcozu cikarandan
Zirveler tehlikeli böcüğüm minder al deseydik keşkeİste ardından sona düsmek
Sağol canım benimsana en guzellerinden
Nerde ?Birincilik elden gidiyeahh
Keşke bir bildirim daha gitse işte umut dünyasıBirincilik elden gidiyeahh
Caktirmadan takip ediyorum seni ama ben 4. Olurum muhtemelenDahliadivin 3. Sen mi olacaksın ben mi
Az kalmis ama dün fark daha çoktu belki geçersinCaktirmadan takip ediyorum seni ama ben 4. Olurum muhtemelen
Birinciyle ikincinin kapismasi olmadiktan sonra ucle dort farketmez ama onca katildigim yarismadan sonra bukadar oy almak beni mutlu ettiAz kalmis ama dün fark daha çoktu belki geçersin
Ben nasıl mutlu oldum bilsen irmikli tatlı ile gözleme de hep sondaydim bu bile iyi geldiBirinciyle ikincinin kapismasi olmadiktan sonra ucle dort farketmez ama onca katildigim yarismadan sonra bukadar oy almak beni mutlu etti
Senin ki dile gelecek,yemek ve su isteyecek artıkSenin evde yağ tabakası varda bende ne var acep isim koıyamıyorum