- 16 Mart 2008
- 45.552
- 221.719
Benim hedef de 101 ...Dahliadivin 3. Sen mi olacaksın ben mi
Yukarılarda gözüm yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hedef de 101 ...Dahliadivin 3. Sen mi olacaksın ben mi
Benim aklıma da helva geldi...Senin ki dile gelecek,yemek ve su isteyecek artık
Şoför nebahat derler adımaŞofor Nevreste Abla (abla mecazen :))
adını ne koyalımSenin ki dile gelecek,yemek ve su isteyecek artık
Olur abla inşallahBenim hedef de 101 ...
Yukarılarda gözüm yok
Aynen insan motive oluyoBen nasıl mutlu oldum bilsen irmikli tatlı ile gözleme de hep sondaydim bu bile iyi geldi
Cok haklısın yasadım biliyomZirveler tehlikeli böcüğüm minder al deseydik keşke
KimbilirKeşke bir bildirim daha gitse işte umut dünyası
Belki bisküvi severler farketmemistir bildirimi
Kolay gelsin canımİsler bitti de ne yemek yapicam ya ben simdikim icat etmis ki evde yemegi
Sagolasin canonasilsin?napiyosun?Kolay gelsin canım
Bazıları yeni üyelik alıp kendine oyda atıyor kız böyleleri de var. Allah korusunBurdan oy verenlere sesleniyorum ay surdan asagilara inmeden iki dakikada oylayip cikayim diye dusunmeyinsonuna kadar bakin fotolara
Napim canım, bebe uyutuyorum. Sen nasılsınSagolasin canonasilsin?napiyosun?
ben kocaya bıraktım yemek işini lahmacun yaptıracak bende çorba salata yapacam kızım da burda NAVLEEİsler bitti de ne yemek yapicam ya ben simdikim icat etmis ki evde yemegi
ona baktim demin bana oy verenlerden birisi daha cuma uye olmus sonra canoya baktim ona da pazar uye olan birisi oy vermisohh dedim yalniz degilmisimBazıları yeni üyelik alıp kendine oyda atıyor kız böyleleri de var. Allah korusun
Meleğim olduuuuadını ne koyalım
Olur abla inşallah
ona baktim demin bana oy verenlerden birisi daha cuma uye olmus sonra canoya baktim ona da pazar uye olan birisi oy vermisohh dedim yalniz degilmisim