- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Çaktırma sinirlenip ister belkiistemiyor kız
Kim dedi öyle şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çaktırma sinirlenip ister belkiistemiyor kız
Kim dedi öyle şey
En masrafsız bendim herlade kaşık kaşık koydumAziciksen kazanirsan en cok esin icin sevinicemadam kazanacagindan daha cok harcadi
Kib icin bahane ariyor kizgin boga
yok valla kocişim kimin nasibiyse o alsın dedi ,sabah dedim oylarimiz çok yakın diyeAziciksen kazanirsan en cok esin icin sevinicemadam kazanacagindan daha cok harcadi
Bizim burda bi laf vardir yikilan evin diregi derler sen ondansin kankaEn masrafsız bendim herlade kaşık kaşık koydum
Sagolsun enisteyok valla kocişim kimin nasibiyse o alsın dedi ,sabah dedim oylarimiz çok yakın diye
Özelden yazsana lafın devamını merak ettimBizim burda bi laf vardir yikilan evin diregi derler sen ondansin kanka
Niç bunlarda işlemez⚒🛠⛏🗡⚔⚰⚰⚰⚰⚰Bunlarla
Boyle az harcama falan yapan kadinlara yikilan evin diregi(yani evi ayakta tutan anlaminda)derlerÖzelden yazsana lafın devamını merak ettim
Ben sizin laflardan bele veziyeti biliyorum ama cohhh güzel
Katilmasanmi dedi ya 1.olmam lazım yarışma sponsorum o benim sponsora motivasyon lazımSagolsun eniste
Ben hep öyleyim zati evdeBoyle az harcama falan yapan kadinlara yikilan evin diregi(yani evi ayakta tutan anlaminda)derler
Çok mu benziyoruzcanım sıkılırsa ederim
İyi es olaydin da dinleyeydin adami keskeKatilmasanmi dedi ya 1.olmam lazım yarışma sponsorum o benim sponsora motivasyon lazım
Elalis ile dış cephe kapladiniz hep zor işler bunlar ben kıyamazdim vallaKatilmasanmi dedi ya 1.olmam lazım yarışma sponsorum o benim sponsora motivasyon lazım
1011 kisiyi nasil denetliyosunuz bacimÇok mu benziyoruz
Ben ilk oylama Lara bakıyorum zaten birbirine oy verenler belli gerisini takip etmek zor bos zaman lazım kanka1011 kisiyi nasil denetliyosunuz bacim
Taktikkerimizi ortaya dökme simdi mesela son 11kisi ikimize de oy vermedi1011 kisiyi nasil denetliyosunuz bacim
Taktikkerimizi ortaya dökme simdi mesela son 11kisi ikimize de oy vermedi1011 kisiyi nasil denetliyosunuz bacim
Elalis ile dış cephe kapladiniz hep zor işler bunlar ben kıyamazdim valla