Neyi merak ettin
Elalisin kizcesi
Son pişmanlık neye yarar herseyin nedeni var buraya kadaaarrrEyyy hemşehrim yeni nickini hatırlayamadım da eski nickinle cagirdim seni, nevroşta yeni nickin ile etiketledi daha ne yapalim , yarismaya katilirken naz maz olmaz iste, hep katilmak lazim
Mevzuyu :))Neyi merak ettin
Bende sayılırsam olurKazen'e söyleyelimAma aralarında ben olduğum için çekinirim
Senin kaç olduBende sayılırsam olur
Benim bir kızım bile Yok bunu yapacak..anliyormusun yooookbenim kızım ne zaman büyüyecekte yarışmalara katılıp anasını temsil edecek
Benimde hiç evladım yok anlıyo musun hiç yokkkBenim bir kızım bile Yok bunu yapacak..anliyormusun yooook
Bende kurutma var.3-4 sene oldu.o kadar gereksiz görüyordum ki,eşime kızdım neden aldın nereye koyucam diyeKırıtma makinesi pahalı, 5 tl ye mandal candır
Bu ne kız benim 30 yada 31 oldu5 ve üzeri diyelimbenim 5
Benim daha cook olmadi 12 falanKız sen söylesene kazen e , zaten nevrosun yerinde gözünde vardı
Onu ramazan sofralarında inşaallah:)Özel ödül almam lazım.. bak hala yarışmaya katılıyorum bide..
Immmm seninkide çokmuş anam ben napayımBu ne kız benim 30 yada 31 olduyaşımı geçmiş saydım geldim
Benim herif alalım diyor istemiyorum benBende kurutma var.3-4 sene oldu.o kadar gereksiz görüyordum ki,eşime kızdım neden aldın nereye koyucam diye
Sen de çamaşır kurumayınca kızıyosun,kurutma alınca kızıyosun ooofff dedi
Meğer beyim bin yılın icadını almış bana.yeğenlerime diyorum ki gezmeyin,yemeyin,giyinmeyin kurutma makinası alın.allahım ben bu kadar kullanışlı bişey daha görmedim
Uygulamada yenilik yapılıyormuş:)Benim daha cook olmadi 12 falan
Evet unide yurtta kullanıyorduk çok rahat oluyordu tabi elektrik faturası derdimiz yoktuBende kurutma var.3-4 sene oldu.o kadar gereksiz görüyordum ki,eşime kızdım neden aldın nereye koyucam diye
Sen de çamaşır kurumayınca kızıyosun,kurutma alınca kızıyosun ooofff dedi
Meğer beyim bin yılın icadını almış bana.yeğenlerime diyorum ki gezmeyin,yemeyin,giyinmeyin kurutma makinası alın.allahım ben bu kadar kullanışlı bişey daha görmedim
Olucak yaniUygulamada yenilik yapılıyormuş:)