- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Hatırlatmayın artık her yerde karşıma çıkıyor yaaaAma bu işler şans işi:)
Bak retro_hippo yazın son anda 1.liği kaçırdı.Nasip Pınar labne kategorisineymiş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlatmayın artık her yerde karşıma çıkıyor yaaaAma bu işler şans işi:)
Bak retro_hippo yazın son anda 1.liği kaçırdı.Nasip Pınar labne kategorisineymiş:)
Bana bile bu arada derede bu kadar güldü eşinin haberi olmaması gerekiyor sanırım tılsım buEvet ya belki bana da Güler kk
İnşaallah canım:)Evet ya belki bana da Güler kk
Hadi bu sefer de bekliyoruz bişeyler yada son haftaya özel gerçi kaçıncı hafta sonİşte geçti dağıtımı bitirdik
Kaç oldu katılım 15 oldu mu:)
Ahh o sunumlar ahh..Neler öğrendik neler bu bile çok mühim:)
Hangimiz cam önünde,balkonlarda sunum yapıyorduk
Napim dilim durmuyoBana bile bu arada derede bu kadar güldü eşinin haberi olmaması gerekiyor sanırım tılsım bu
Ama sen güzel örneksin:)Hatırlatmayın artık her yerde karşıma çıkıyor yaaa
İşimize yaramadı mı canım:)Ahh o sunumlar ahh..
Neler öğrendik neler bu bile çok mühim:)
Hangimiz cam önünde,balkonlarda sunum yapıyorduk
Aynen canımNerede cam önünde yemek resmi çeken görürseniz bilin ki o bizdendirKomşularımız deli gözüyle baksana zor geldik bugünlere
Hemşoya bak sen hemşosunu gömer olmuşYağı değil yağları, çoğul eki unuttun 3 tane geldi ya
Bazen aklıma geliyor okulda yada hastane kk da dolaşırken nick i gorurlese yada varsa o kişide diye etrafımdaAynen canımNerede cam önünde yemek resmi çeken görürseniz bilin ki o bizdendir
Kazen'e söyleyelimAma aralarında ben olduğum için çekinirimNevroş yarışmaya en çok katılanlara ödül neyim yok mu, benim yaşım kadar oldu, sutaşı sayarsak geçmiştir bile
Benim de oluyor:)Bazen aklıma geliyor okulda yada hastane kk da dolaşırken nick i gorurlese yada varsa o kişide diye etrafımda
Yaradı valla baya geliştirdik kendimizi.. ilk sunumumu hatırladım daİşimize yaramadı mı canım:)
Hemşoya bak sen hemşosunu gömer olmuş
Özel ödül almam lazım.. bak hala yarışmaya katılıyorum bide..Ama sen güzel örneksin:)
Biri soylesinKazen'e söyleyelimAma aralarında ben olduğum için çekinirim