3 te değilde 5Sen daha az katıldın.3-5 in lafımı olur:)
Kaç oldu cidden:)3 te değilde 5neysem artık :/
Benim kızım bir kaç gündür beni bırakıp gitme seni çok seviyorum diyor nereden duydu bilmiyorimGöz açıp kapayınca canımsonra kuş gibi uçuyolar zaten
Varmış şimdi yokmuş yenileniyormuş:)O zaten yok muydu bence artık apple dada olmalı
Ay bende öyle diyodum demeeeeBenim herif alalım diyor istemiyorum ben
Ben çok duşununce böyle oluyor eşimle de aynı sorunu yaşıyorum o a diyor ben f yi düşünüyorum daldan dala atlayıpSözlerimi çarpıtma minikriko
GittikBenim kızım bir kaç gündür beni bırakıp gitme seni çok seviyorum diyor nereden duydu bilmiyorim
Bugün eşime söyledim gün gelecek o bizi bırakacak dedi nasıl icim sızladı
Bizde bırakıp gitmedik mi
Ama benim yerim yok üst üste koymam lazım ancaAy bende öyle diyodum demeeee
Vallahi eskiden ne yapıyormuşum bilmem
Fatura hiç oynamadı biliyomusunEvet unide yurtta kullanıyorduk çok rahat oluyordu tabi elektrik faturası derdimiz yoktu
Evet öyledir benim babam düğün gunum ne ağlamış ne ağlamış annem anlattı sonraGittik
Dünyanın düzeni bu ama inan çok zor
Yer sorunu oluyor canım yoksa olurda:)Fatura hiç oynamadı biliyomusun
Yazık adamaBen çok duşununce böyle oluyor eşimle de aynı sorunu yaşıyorum o a diyor ben f yi düşünüyorum daldan dala atlayıp
Vallahi yatak odasına bile koyabilirmBenim bulaşık makinesi bile koymaya yerim yok, o yüzden ben uzağım teknolojiden
Hadi ya markası neFatura hiç oynamadı biliyomusun
Yazık adama
AmiiinnnnnnnnAllah'ım tez zamanda hayırlı sağlıklı gönlüne göre bir evlat nasıp etsin inşaallah
Benim bir kızım bile Yok bunu yapacak..anliyormusun yooook
Hadi yatalım benimde keyfim YokUykum geldi