Bende kurutma var.3-4 sene oldu.o kadar gereksiz görüyordum ki,eşime kızdım neden aldın nereye koyucam diye
Sen de çamaşır kurumayınca kızıyosun,kurutma alınca kızıyosun ooofff dedi
Meğer beyim bin yılın icadını almış bana.yeğenlerime diyorum ki gezmeyin,yemeyin,giyinmeyin kurutma makinası alın.allahım ben bu kadar kullanışlı bişey daha görmedim
Saç kurutma olandan bahsetmiyorlae camasri makinasi gibi olandan bahsediyorlarEvet unide yurtta kullanıyorduk çok rahat oluyordu tabi elektrik faturası derdimiz yoktu
Kurtuluyorum yani sendenMerakla bekliyorum.kk daki geleceğim buna bağlı
Nasıl yaniiiUygulamada yenilik yapılıyormuş:)
Olmaz bizim 30 u geçtiBende sayılırsam olur
Allah'ım tez zamanda hayırlı sağlıklı gönlüne göre bir evlat nasıp etsin inşaallahBenimde hiç evladım yok anlıyo musun hiç yokkk
Evet:)Olucak yani
YaaaaOlmaz bizim 30 u geçti
Sagol canım insallahAllah'ım tez zamanda hayırlı sağlıklı gönlüne göre bir evlat nasıp etsin inşaallah
BeeennnnNeler öğrendik neler bu bile çok mühim:)
Hangimiz cam önünde,balkonlarda sunum yapıyorduk
Play store kk uygulaması canım:)Nasıl yaniii
Saç kurutma nereden çıktı ki.bende ondan bahsediyorumSaç kurutma olandan bahsetmiyorlae camasri makinasi gibi olandan bahsediyorlar
Değil mi neler yaptık:)Beeennnn
O zaten yok muydu bence artık apple dada olmalıPlay store kk uygulaması canım:)
Malesef şekerim bakimdaymisKurtuluyorum yani senden
Aynen ya ben ilk saç kuritma sandım yurt deyince öğrenci anca saç kurutma ile kurutur diye düşündüm tamamen kendim yürüttüm olayıSaç kurutma nereden çıktı ki.bende ondan bahsediyorumbiz bugün anlaşamıyoruz
Sen daha az katıldın.3-5 in lafımı olur:)Yaaaadahil ol dedin oldum işte yaaa bu sefer de 30 çıktı
Cook sevindimEvet:)
Göz açıp kapayınca canımbenim kızım ne zaman büyüyecekte yarışmalara katılıp anasını temsil edecek
Sözlerimi çarpıtma minikrikoAynen ya ben ilk saç kuritma sandım yurt deyince öğrenci anca saç kurutma ile kurutur diye düşündüm tamamen kendim yürüttüm olayı