Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
neden moralinin bozuyorsunki lunya derdini veren Allah dermanı içine gizlemiştir.
Sendeki derdi nimet sayacak insanalr var hemen ilaçlarına baişlıyorsun kansızlık içnde serum al tmm işte geçti gitti
Vakti zamanında epey hormon ilaçları içtim. Tabi herkesin derdi kendine büyük.

Kuzum bir tarafı düzeltsek diğer taraf bozuluyor, hormonlarim coşmuş yine
Lunya ben bu dediklerini 20 yaşından beri yaşıyorm.36 yaşındayım bir sürü hastalığım var...Yüzüm bembeyaz kansızlıktanBunların dışında bir de allerjim var.Bu dönemde çok sıkıntı yapıyor.Derdi veren Allah canımBu kadar üzme kendini

nevoş alerji bendede kızımdada var (((((( oyyy polenlerde geliyor ben bittim bittim

Ben de kendi bahçemizden toplanan cevizleri kırayım
Benim fındıklarımda kendi bahçemden
Sen fıstığın vatanında yaşıyorsun ne cevizi fıstıklı yap,masrafa gir banane

Ben gördümKendisi sarı çıtır olur
Ben de gördüm HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. i moda yarışmasından ,ama benim gibi göbekliydiHem seneler geçti ,anneanne olacak ,yaşlanmıştır Dün saçlarım çok beyazladı boyadım dedi

Vakti zamanında epey hormon ilaçları içtim. Tabi herkesin derdi kendine büyük.
Ben başka hormon ilaçları da içiyorum ,dr bana ömür boyu kullanacaksın deyince üzülmştüm,ömür boyu gözümü korkuttu,ama zamanla alıştım

hahahahah deynepin hiç sansı yohki yohkiiii

Olmasın ,ben zaten birincilik için katılmadım kii,beni şımartsınlar ,aferin güzel olmuş desinler diye katıldım bu sefer ,fazla madalya ağırlık yapar profilimde

Ben başka hormon ilaçları da içiyorum ,dr bana ömür boyu kullanacaksın deyince üzülmştüm,ömür boyu gözümü korkuttu,ama zamanla alıştım
İşte gelde bunları bana anlat
Deynebim kimse ilaç içmekten ölmez , malum annem felçli 4 yıldır içiyor ilac, ama bu benim içimi sıkmama engel değil. Kimse ilk duyduğunda aaa ne güzel , ne ferah demedi sanırım. Bende alışırım.

Tamam fıstıklı yapayım
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablam deynepnaz ne diyor

Geçen gün bir tanıdıkla görüştüm ,kızı böbrek hastası ,diyalize giriyor devamlı,nakil için başvurmuşlar ve 20 li yaşlarda .Sen de şimdi düşünüyorsun bu yaşta hastalıkla ,ilaçlarla haşir neşirim diye depresyona giriyorsun biliyorum,aynı şekilde ben de girmiştim zamanında.Sen güçlü bir kızsın ,bu tür haller sana yakışmıyor Regl olmak için bile hormon ilacı içiyorum ben.Ama şükür bu günümüze canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…