- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Ben görmedimNe zaman görmüştün hiç hatırlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben görmedimNe zaman görmüştün hiç hatırlamıyorum
Ben de kendi bahçemizden toplanan cevizleri kırayımakşam markete gittim malzemeleri aldımmmm doğal olsun die bugdayı bile taş değirmende kendim çektim
ben bu deynepnaz ı yenecem yaaaaa
Ben kirleteyim sen temizlersinNevreste çok kirletmış
Vakti zamanında epey hormon ilaçları içtim. Tabi herkesin derdi kendine büyük.neden moralinin bozuyorsunki lunya derdini veren Allah dermanı içine gizlemiştir.
Sendeki derdi nimet sayacak insanalr var hemen ilaçlarına baişlıyorsun kansızlık içnde serum al tmm işte geçti gitti
hahahahah deynepin hiç sansı yohki yohkiiiiBen de kendi bahçemizden toplanan cevizleri kırayım
ah canım senı anlıyorum ama bende çok sıkıntı yaşadım halada yaşıyorum kadın hastalıklarından ama napalımVakti zamanında epey hormon ilaçları içtim. Tabi herkesin derdi kendine büyük.
Sunumu daha güzel yapalımhahahahah deynepin hiç sansı yohki yohkiiii
Kuzum bir tarafı düzeltsek diğer taraf bozuluyor, hormonlarim coşmuş yineKuzuum geçmiş olsun neyin var :/
Lunya ben bu dediklerini 20 yaşından beri yaşıyorm.36 yaşındayım bir sürü hastalığım var...Yüzüm bembeyaz kansızlıktanBunların dışında bir de allerjim var.Bu dönemde çok sıkıntı yapıyor.Derdi veren Allah canımBu kadar üzme kendiniKuzum bir tarafı düzeltsek diğer taraf bozuluyor, hormonlarim coşmuş yine
tabi canım özel tabak yaptırıyorum altın kaplamaSunumu daha güzel yapalım
nevoş alerji bendede kızımdada var (((((( oyyy polenlerde geliyor ben bittim bittimLunya ben bu dediklerini 20 yaşından beri yaşıyorm.36 yaşındayım bir sürü hastalığım var...Yüzüm bembeyaz kansızlıktanBunların dışında bir de allerjim var.Bu dönemde çok sıkıntı yapıyor.Derdi veren Allah canımBu kadar üzme kendini
Benim fındıklarımda kendi bahçemdenBen de kendi bahçemizden toplanan cevizleri kırayım
Ben de gördüm HanimKelesimiGetir i moda yarışmasından ,ama benim gibi göbekliydiHem seneler geçti ,anneanne olacak ,yaşlanmıştır Dün saçlarım çok beyazladı boyadım dediBen gördümKendisi sarı çıtır olur
Ben başka hormon ilaçları da içiyorum ,dr bana ömür boyu kullanacaksın deyince üzülmştüm,ömür boyu gözümü korkuttu,ama zamanla alıştımVakti zamanında epey hormon ilaçları içtim. Tabi herkesin derdi kendine büyük.
hahahahah deynepin hiç sansı yohki yohkiiii
Mum ışığında çek ,romantik olsun diye diyorum ,başka amacım yokSunumu daha güzel yapalım
Acele edelim kategori kaçmasıntabi canım özel tabak yaptırıyorum altın kaplama
Lunya ben bu dediklerini 20 yaşından beri yaşıyorm.36 yaşındayım bir sürü hastalığım var...Yüzüm bembeyaz kansızlıktanBunların dışında bir de allerjim var.Bu dönemde çok sıkıntı yapıyor.Derdi veren Allah canımBu kadar üzme kendini
İşte gelde bunları bana anlatBen başka hormon ilaçları da içiyorum ,dr bana ömür boyu kullanacaksın deyince üzülmştüm,ömür boyu gözümü korkuttu,ama zamanla alıştım
Benim kızımdada bendede var canımKaç gündür gözlerim bile kaşınıyornevoş alerji bendede kızımdada var (((((( oyyy polenlerde geliyor ben bittim bittim
Tamam fıstıklı yapayımBenim fındıklarımda kendi bahçemden
Sen fıstığın vatanında yaşıyorsun ne cevizi fıstıklı yap,masrafa gir banane
Ben de gördüm HanimKelesimiGetir i moda yarışmasından ,ama benim gibi göbekliydiHem seneler geçti ,anneanne olacak ,yaşlanmıştır Dün saçlarım çok beyazladı boyadım dedi
Ben başka hormon ilaçları da içiyorum ,dr bana ömür boyu kullanacaksın deyince üzülmştüm,ömür boyu gözümü korkuttu,ama zamanla alıştım
Olmasın ,ben zaten birincilik için katılmadım kii,beni şımartsınlar ,aferin güzel olmuş desinler diye katıldım bu sefer ,fazla madalya ağırlık yapar profilimde
Geçen gün bir tanıdıkla görüştüm ,kızı böbrek hastası ,diyalize giriyor devamlı,nakil için başvurmuşlar ve 20 li yaşlarda .Sen de şimdi düşünüyorsun bu yaşta hastalıkla ,ilaçlarla haşir neşirim diye depresyona giriyorsun biliyorum,aynı şekilde ben de girmiştim zamanında.Sen güçlü bir kızsın ,bu tür haller sana yakışmıyor Regl olmak için bile hormon ilacı içiyorum ben.Ama şükür bu günümüze canım .İşte gelde bunları bana anlat
Deynebim kimse ilaç içmekten ölmez , malum annem felçli 4 yıldır içiyor ilac, ama bu benim içimi sıkmama engel değil. Kimse ilk duyduğunda aaa ne güzel , ne ferah demedi sanırım. Bende alışırım.
benim genlerden almış hapşurmakdan kalbim duaracak maskeyle geziyoz polen zamanıBenim kızımdada bendede var canımKaç gündür gözlerim bile kaşınıyor