• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ben de çok sevmem canım:KK66:Hatta bazı ekşi meyveleri hayatta yiyemem ama oğluma hamile iken deli gibi yerdim...Şimdi verseler yemem:-)
Tatlının Hakkı ile eşkinin de Ayşe ile ilgisi yokmuş demekki limonu görünce ağzım sulanıyor:kk77:

Tatlının Hakkı ile eşkinin de Ayşe ile ilgisi yokmuş demekki limonu görünce ağzım sulanıyor:kk77:
Yok canım;)
Oğlumda şimdi en çok ekşi seviyor.
Güzel mevsimde hamilesin.Bundan sonra her ay bir meyve çıkar.Sen de taze taze yersin.Oğluşuna şifa olur:nazar:

Yok canım:KK66:
Oğlumda şimdi en çok ekşi seviyor.
Güzel mevsimde hamilesin.Bundan sonra her ay bir meyve çıkar.Sen de taze taze yersin.Oğluşuna şifa olur:nazar:
Erikler çıksa da bol bol yesem diye yolunu gözlüyorum:KK53:
Sağlıkla, huzurla gelsin kuzum bebişin. :emir_bebek:
Beni unutma dualarında :KK200:
Sen hep aklımdasın ve duamdasın ablam Rabbim tez zamanda sana güzellikler bahşetsin inşaallah :dua:

Sen hep aklımdasın ve duamdasın ablam Rabbim tez zamanda sana güzellikler bahşetsin inşaallah :dua:
Ben demedim sen erik dedin:bicak:Evet ondan çok yerdim ama şimdi ağzıma süremem:bicak:

Sağolasın canım benim, Allah razı olsun.
Erik zamanına birşey kalmadı, mayıs başında bol bol olur. :KK72:

Benim fındıklarımda kendi bahçemden :KK45:
Sen fıstığın vatanında yaşıyorsun ne cevizi fıstıklı yap,masrafa gir banane :KK53:

Ben de gördüm HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. i moda yarışmasından ,ama benim gibi göbekliydi:sus:Hem seneler geçti ,anneanne olacak ,yaşlanmıştır :sus:Dün saçlarım çok beyazladı boyadım dedi:sus:

Ben başka hormon ilaçları da içiyorum ,dr bana ömür boyu kullanacaksın deyince üzülmştüm,ömür boyu gözümü korkuttu,ama zamanla alıştım :KK45:

:lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:
Olmasın ,ben zaten birincilik için katılmadım kii:KK45:,beni şımartsınlar ,aferin güzel olmuş desinler diye katıldım bu sefer ,fazla madalya ağırlık yapar profilimde :KK53:

Deyneppp yafrumm canınamı susadınnn :dondurma::dondurma: :silah::ruh::ruh:

Sen söyle nevoşum topu sana atıyorum:skandal:

Net zor çekiyor mesaj ancak gidiyor

Benim fındıklarımda kendi bahçemden :KK45:
Sen fıstığın vatanında yaşıyorsun ne cevizi fıstıklı yap,masrafa gir banane :KK53:

Ben de gördüm HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. i moda yarışmasından ,ama benim gibi göbekliydi:sus:Hem seneler geçti ,anneanne olacak ,yaşlanmıştır :sus:Dün saçlarım çok beyazladı boyadım dedi:sus:

Ben başka hormon ilaçları da içiyorum ,dr bana ömür boyu kullanacaksın deyince üzülmştüm,ömür boyu gözümü korkuttu,ama zamanla alıştım :KK45:

:lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:
Olmasın ,ben zaten birincilik için katılmadım kii:KK45:,beni şımartsınlar ,aferin güzel olmuş desinler diye katıldım bu sefer ,fazla madalya ağırlık yapar profilimde :KK53:

Deyneppp yafrumm canınamı susadınnn :dondurma::dondurma: :silah::ruh::ruh:

Sen söyle nevoşum topu sana atıyorum:skandal:

Net zor çekiyor mesaj ancak gidiyor

Back