- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
Amiin sidelyam senin oğluş benimkine abilik yapar artıkAman aman aman yesinler onu
Allah salih evlat etsin canım benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin sidelyam senin oğluş benimkine abilik yapar artıkAman aman aman yesinler onu
Allah salih evlat etsin canım benim.
Yapmaz mı yapar tabiAmiin sidelyam senin oğluş benimkine abilik yapar artık
Tatlının Hakkı ile eşkinin de Ayşe ile ilgisi yokmuş demekki limonu görünce ağzım sulanıyorBen de çok sevmem canımHatta bazı ekşi meyveleri hayatta yiyemem ama oğluma hamile iken deli gibi yerdim...Şimdi verseler yemem
Yok canımTatlının Hakkı ile eşkinin de Ayşe ile ilgisi yokmuş demekki limonu görünce ağzım sulanıyor
Sağlıkla, huzurla gelsin kuzum bebişin.Sıkı dur
Oğlum olacakmıııışşşş
Erikler çıksa da bol bol yesem diye yolunu gözlüyorumYok canım
Oğlumda şimdi en çok ekşi seviyor.
Güzel mevsimde hamilesin.Bundan sonra her ay bir meyve çıkar.Sen de taze taze yersin.Oğluşuna şifa olur
Sen hep aklımdasın ve duamdasın ablam Rabbim tez zamanda sana güzellikler bahşetsin inşaallahSağlıkla, huzurla gelsin kuzum bebişin.
Beni unutma dualarında
Ben demedim sen erik dedinEvet ondan çok yerdim ama şimdi ağzıma sürememErikler çıksa da bol bol yesem diye yolunu gözlüyorum
Sen hep aklımdasın ve duamdasın ablam Rabbim tez zamanda sana güzellikler bahşetsin inşaallah
Sağolasın canım benim, Allah razı olsun.Erikler çıksa da bol bol yesem diye yolunu gözlüyorum
Sen hep aklımdasın ve duamdasın ablam Rabbim tez zamanda sana güzellikler bahşetsin inşaallah
Benim fındıklarımda kendi bahçemden
Sen fıstığın vatanında yaşıyorsun ne cevizi fıstıklı yap,masrafa gir banane
Ben de gördüm HanimKelesimiGetir i moda yarışmasından ,ama benim gibi göbekliydiHem seneler geçti ,anneanne olacak ,yaşlanmıştır Dün saçlarım çok beyazladı boyadım dedi
Ben başka hormon ilaçları da içiyorum ,dr bana ömür boyu kullanacaksın deyince üzülmştüm,ömür boyu gözümü korkuttu,ama zamanla alıştım
Olmasın ,ben zaten birincilik için katılmadım kii,beni şımartsınlar ,aferin güzel olmuş desinler diye katıldım bu sefer ,fazla madalya ağırlık yapar profilimde
Benim fındıklarımda kendi bahçemden
Sen fıstığın vatanında yaşıyorsun ne cevizi fıstıklı yap,masrafa gir banane
Ben de gördüm HanimKelesimiGetir i moda yarışmasından ,ama benim gibi göbekliydiHem seneler geçti ,anneanne olacak ,yaşlanmıştır Dün saçlarım çok beyazladı boyadım dedi
Ben başka hormon ilaçları da içiyorum ,dr bana ömür boyu kullanacaksın deyince üzülmştüm,ömür boyu gözümü korkuttu,ama zamanla alıştım
Olmasın ,ben zaten birincilik için katılmadım kii,beni şımartsınlar ,aferin güzel olmuş desinler diye katıldım bu sefer ,fazla madalya ağırlık yapar profilimde
Sen deynepnaz dan genç görünüyorsunDeyneppp yafrumm canınamı susadınnn
Sen söyle nevoşum topu sana atıyorum
Net zor çekiyor mesaj ancak gidiyor
Herkes birbirini gördü mü buradaSen deynepnaz dan genç görünüyorsun
Yani uzun zamandır birlikte olduğumuz arkadaşlar çoğumuz birbirini gördüZaten bir ara moda yarışması vardıHerkes birbirini gördü mü burada
Moda mı, hiç anlamamYani uzun zamandır birlikte olduğumuz arkadaşlar çoğumuz birbirini gördüZaten bir ara moda yarışması vardı
Ben deModa mı, hiç anlamam
Ben demedim sen erik dedinEvet ondan çok yerdim ama şimdi ağzıma süremem
Mevsimi gelsin ağaçla birlikte yemeyi düşünüyorumSağolasın canım benim, Allah razı olsun.
Erik zamanına birşey kalmadı, mayıs başında bol bol olur.
Mevsimi gelsin ağaçla birlikte yemeyi düşünüyorum
Yok abla ama tepsinin yarısı bitti pek severim haşhaşlı çöreğiileylmira kuzum, çörekler bitti mi