• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
3 kilo süt almıştım ,yarısı sütlaca ayırdım ,kalanını bir çılgınlık edip peynir yapmaya koyuldum deneme amaçlı:KK45:Çiğ sütten içim rahat etmedi Brusella yapıyor ,iyi değil falan yazıyordu ,pişmiş sütten sirke kattım ,bakalım nasıl olacak :kk77:

3 kilo süt almıştım ,yarısı sütlaca ayırdım ,kalanını bir çılgınlık edip peynir yapmaya koyuldum deneme amaçlı:KK45:Çiğ sütten içim rahat etmedi Brusella yapıyor ,iyi değil falan yazıyordu ,pişmiş sütten sirke kattım ,bakalım nasıl olacak :kk77:
Sonucu bekliyoruz:KK45:

Kuzum bir tarafı düzeltsek diğer taraf bozuluyor, hormonlarim coşmuş yine :KK51:
Oyy canım çok geçmiş olsun Allah ya safi ismiyle şifa versin insAllah
Streste falan misin çok mu takiyosun biseyleri hormonlar genelde stresten öyle olur derler ama ...o_O

Sıkı dur:dondurma:
Oğlum olacakmıııışşşş:anne::emir_bebek::KK73::KK9:
Bize sağ gösterip sol vurdu:KK73::KK73::KK73:Ben kız bekliyordum:KK73::KK73::KK73:
Hadi bakalım hayırlı olsun:KK74::nazar::emir_bebek::nazar:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah:KK200::KK15:

Bize sağ gösterip sol vurdu:KK73::KK73::KK73:Ben kız bekliyordum:KK73::KK73::KK73:
Hadi bakalım hayırlı olsun:KK74::nazar::emir_bebek::nazar:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah:KK200::KK15:
Amiin ablacım:dua:
Ben de kız bekliyordum yediğim limonlardan:KK48:
Allah isteyen herkese nasip etsin:emir_bebek:

Amiin ablacım:dua:
Ben de kız bekliyordum yediğim limonlardan:KK48:
Allah isteyen herkese nasip etsin:emir_bebek:
O herkeste farklı olur;)Ben de oğlumda acı ekşi çok yerdim.Oda şimdi limon canavarı:-)

O herkeste farklı olur:KK66:Ben de oğlumda acı ekşi çok yerdim.Oda şimdi limon canavarı:-)
Ye ekşiyi doğur Ayşe' yi diyorlar ya ondan şey ettim :KK48:
Ben normalde limon ve ekşiyi hiç sevmezdim:spor:

Ye ekşiyi doğur Ayşe' yi diyorlar ya ondan şey ettim :KK48:
Ben normalde limon ve ekşiyi hiç sevmezdim:spor:
Ben de çok sevmem canım;)Hatta bazı ekşi meyveleri hayatta yiyemem ama oğluma hamile iken deli gibi yerdim...Şimdi verseler yemem:-)

Back