Rabbim şifa versinbenim genlerden almış hapşurmakdan kalbim duaracak maskeyle geziyoz polen zamanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim şifa versinbenim genlerden almış hapşurmakdan kalbim duaracak maskeyle geziyoz polen zamanı
aminnnn nevıoşum cümelemizeRabbim şifa versin
Baktım canım maşaallahaminnnn nevıoşum cümelemize
sirkelerime baktınmı :))))
Sonucu bekliyoruz3 kilo süt almıştım ,yarısı sütlaca ayırdım ,kalanını bir çılgınlık edip peynir yapmaya koyuldum deneme amaçlıÇiğ sütten içim rahat etmedi Brusella yapıyor ,iyi değil falan yazıyordu ,pişmiş sütten sirke kattım ,bakalım nasıl olacak
oyyyy canım benım senın güzelliğin o teşekkür ederim....Baktım canım maşaallah
Sen de maşaallah nasıl güzelsin
Güzel olmazsa mesajımı unutunSonucu bekliyoruz
olur olur sirkeylede peynir çok güzel oluyorGüzel olmazsa mesajımı unutun
Bir sorayım instadan :))Haberi yok herhalde ,haberi olsaydı gelirdi şimdiye kadar.Güzel yapıyor kerata sütlü tatlıları @Kakao ve Ben
Oyy canım çok geçmiş olsun Allah ya safi ismiyle şifa versin insAllahKuzum bir tarafı düzeltsek diğer taraf bozuluyor, hormonlarim coşmuş yine
Sıkı dur
Hadi söyle
Bize sağ gösterip sol vurduBen kız bekliyordumSıkı dur
Oğlum olacakmıııışşşş
Amiin ablacımBize sağ gösterip sol vurduBen kız bekliyordum
Hadi bakalım hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
O herkeste farklı olurBen de oğlumda acı ekşi çok yerdim.Oda şimdi limon canavarıAmiin ablacım
Ben de kız bekliyordum yediğim limonlardan
Allah isteyen herkese nasip etsin
Ye ekşiyi doğur Ayşe' yi diyorlar ya ondan şey ettimO herkeste farklı olurBen de oğlumda acı ekşi çok yerdim.Oda şimdi limon canavarı
Aman aman aman yesinler onuSıkı dur
Oğlum olacakmıııışşşş
Ben de çok sevmem canımHatta bazı ekşi meyveleri hayatta yiyemem ama oğluma hamile iken deli gibi yerdim...Şimdi verseler yememYe ekşiyi doğur Ayşe' yi diyorlar ya ondan şey ettim
Ben normalde limon ve ekşiyi hiç sevmezdim