Hazır içiyorlar canım Günde 1 litre gidiyorUsaklar iciyor mu canisi
Ev sütünü içmezler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır içiyorlar canım Günde 1 litre gidiyorUsaklar iciyor mu canisi
Sen yaparsınpanik oldum şimdi
koklayarak tadına bakabiliyoruz evet
O kadar çabuk
Kızlar ben hergün tatlı yapıyorum mesela dün de irmik helvası yapmıştım kilo almaya çalışıyorum 45tim 2 ayda 48oldum hemde çok seviyorumO kdr çabuk mu ya
Sidelya Miu burada kaçBu kategori kaçmaazz
Saksi_Degilim_Ben bak yarışmaya katılmanın tam zamanıSütlü tatlılar en kolayı
Ay rezil olurum ben yemeyi seviyorum :)
Ayıp olmuyor muKızlar ben hergün tatlı yapıyorum mesela dün de irmik helvası yapmıştım kilo almaya çalışıyorum 45tim 2 ayda 48oldum hemde çok seviyorum
Bak ya bu da rezil olurum diyorAy rezil olurum ben yemeyi seviyorum :)
kk ya girmicem diyip tatlı kokusu alınca nasıl da düşüverdiBu kategori kaçmaazz
yakaladım kiSidelya Miu burada kaç
abla ama zayıflık da çok kötü biliyo musun insanın tansiyonu falan düşüyo hiç memnun değilim yaniAyıp olmuyor mu
Kızlar ben hergün tatlı yapıyorum mesela dün de irmik helvası yapmıştım kilo almaya çalışıyorum 45tim 2 ayda 48oldum hemde çok seviyorum
mune abla arkadaşı ban layabilir misin?abla ama zayıflık da çok kötü biliyo musun insanın tansiyonu falan düşüyo hiç memnun değilim yani
Bu seferr heeeççç abuk sabuk seylere kaçmıcım .
- Aklimda triliceler muhallebiler ucustu tatllarda corbalardan daha genis bir repertuar var galiba bende
O zaman koşulsuz her kategoride buradasınabla ama zayıflık da çok kötü biliyo musun insanın tansiyonu falan düşüyo hiç memnun değilim yani
abla ama zayıflık da çok kötü biliyo musun insanın tansiyonu falan düşüyo hiç memnun değilim yani
Eki Görüntüle 2117585
bununla günde kaç öğün dövsem ki seni
seni aforoz ederler buralarda sarıçiçek
sussana sen
kk ya girmicem diyip tatlı kokusu alınca nasıl da düşüverdi
yap ve katıl ama yemek asla yokkkkkkkkkkkkk aslaaaaaaaaaa
yakaladım ki
dövme bende zayıfımdövmeyim mi
döveyim dimi hak ediyor
yarın CUMA
Sana bakmaya gelmiştim kiiii
Ama nevoş kaptı beni