Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim yarını boşver. Bugün çok fena şeyler var karşımda çoookyarın CUMA
bil istedim
Kız ne üzülüyon sende zayıfsın :))bak nefes alamıyorum nefesim içime içime kaçıyor bak
yiyip yiyip mi zayıfsın hem de
Önce ben çağırdım
Sana bakmaya gelmiştim kiiii
Ama nevoş kaptı beni
Yoksa burnum sütlaç kokusu almadı hiç ama hiç
Olsun olsun neyi iciyorlarsa onu almak lazim haklisin kuzum. Icsinler yeter ki sifa olsunHazır içiyorlar canım Günde 1 litre gidiyor
Ev sütünü içmezler
Biz gidip kendimizi bir yerlerden atalımKız ne üzülüyon sende zayıfsın :))
İçiyorlar canım çok şükürBiz de yoğurt,süt,peynir çok tüketilirOlsun olsun neyi iciyorlarsa onu almak lazim haklisin kuzum. Icsinler yeter ki sifa olsun
Benim küçücük kuş bile içmez köy sütünü ehh bende sevmemOlsun olsun neyi iciyorlarsa onu almak lazim haklisin kuzum. Icsinler yeter ki sifa olsun
Yemek tarifleri bölümünde bulunan alt başlıklarda eski konular sabitlenmiş.Onlara bakabilirsinizNevreste birinci olan tariflerin hepsinin koyulduğu bir sayfa yok mu?
ben oyumbak nefes alamıyorum nefesim içime içime kaçıyor bak
yiyip yiyip mi zayıfsın hem de
Muhabbete geldim hep nevosun yuzundenBenim küçücük kuş bile içmez köy sütünü ehh bende sevmem
Noldu gı az önce gelmem diyodun
Onu biliyorum da, hepsinin olduğu tek konuyu sordumYemek tarifleri bölümünde bulunan alt başlıklarda eski konular sabitlenmiş.Onlara bakabilirsiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemek-tarifleri.398/
Yok canımOnu biliyorum da, hepsinin olduğu tek konuyu sordum