Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tişkkir idirimSağol canım benim
Tamam mutlaka bekliyorumSenin bir de bak onu unuttum @alimiyon un sunum ve resimlerini çok beğeniyorum
![]()
Sütas var dolapta tüh. Alıcam artık bir araHer eve lazım Pınar süt hadi alışverişe![]()
Pınar Süt alalım bundan sonraSütas var dolapta tüh. Alıcam artık bir ara
Bende sütlü tatlı severim, şerbetli pek aramambakalım kaç tane çıkcak söz hepisini yiyecem![]()
Sütlü tatlı = H E
Ahh ahh kazandibi yapabıleydımm ahh ahh Bolulu Hasan ustam gibi![]()
Hahahaha yaaa yazik bize ama. Nevrestenin cazibesine dayanamayip gidip rezil oluyoz
Kaderimiz bu
Antep baklavası hariç şerbetli tatlı sürmem ağzımaBende sütlü tatlı severim, şerbetli pek aramam
Ayol corbalar da kolaydiSütlü tatlılar kadar kolay bir kategori yok.Ne rezil olması![]()
Bak hala rezil olmak diyor.Evde Pınar Süt var mıHahahaha yaaa yazik bize ama. Nevrestenin cazibesine dayanamayip gidip rezil oluyoz
Bir pudingte mi yapamıyorsunAyol corbalar da kolaydiherkes senin gibi marifetli mi pehhh
Yokkk kiz ben sutcuden aliyorum sutu,ne de olsa eski meslegimizBak hala rezil olmak diyor.Evde Pınar Süt var mıYoksa alışveriş listesine ekliyoruz
![]()
Hahahaha onu yaparim kiz. Daaaa kim oy verir o ayriBir pudingte mi yapamıyorsunEv yapımı
![]()
İkisini kullanmak zorunda değiliz canımBende hemen bir fikir olustu ama yapinca nolacak kim yiyecek hem sut hem krema kullanilabilen bir tatli ama belki ben kremayi kisarim haftasonu memlekete gidecem orda yapip onlara yediririm artik![]()