- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Oyy oy bende öyleyim de hedefe varana kadar cıs onlarAntep baklavası hariç şerbetli tatlı sürmem ağzıma Ondanda 1 tane yeter .
Ama sütlü tatlıdan önume 1 kazn koy . Yemezsem namerdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy oy bende öyleyim de hedefe varana kadar cıs onlarAntep baklavası hariç şerbetli tatlı sürmem ağzıma Ondanda 1 tane yeter .
Ama sütlü tatlıdan önume 1 kazn koy . Yemezsem namerdım
Ben de yoğurt için sütçüden alıyorum ama diğerleri paketYokkk kiz ben sutcuden aliyorum sutu,ne de olsa eski meslegimiz
Orası hiç belli olmazHahahaha onu yaparim kiz. Daaaa kim oy verir o ayri
ben kımseeye çaktırmamOyy oy bende öyleyim de hedefe varana kadar cıs onlar
Sahi mi
Olur Pınar süt kullanirim yapabilirsem tabii ne zaman ekleniyo tarifler basladimiİkisini kullanmak zorunda değiliz canımAma kullanacaksak mutlaka Pınar Süt olacak
Komşu da pişer bize de düşer mi
Sana da ikram ederiz korkma balım :))
Yapmıştım bir kere. Bayılmıştım, karamel ve beyaz çikolata karışımı bir tat olsada yemesek miu vurur yoksa
Karamel ve beyaz çikolata hastasıyım
Bu fikir onay almıştır.Biz diyetteyiz yapalım yemeyelim,komşuya muhtaç olmayalım
1. olurum kesin katılmayayımSahi mi
Ama yok sen beni kandırıyorsun
Konu açıldı canım bu sebeple istediğiniz zaman ekleyebilirsinizTarih yazılı kağıdı unutmayalımOlur Pınar süt kullanirim yapabilirsem tabii ne zaman ekleniyo tarifler basladimi
Kaptandan onay çıktı yapıyoruz yemiyoruz
Bu fikir onay almıştır.
Tüm takım katılsın ama yemesin
Lütfen bak çok güzel bir anı olurÇocuklarına gösterirsin ilerdeBak bu taktiği daha önce hiç kullanmamıştım.1. olurum kesin katılmayayım
diğer yarışmacı arkadaşların 1. olma umutları sönmesin
Usaklar iciyor mu canisiBen de yoğurt için sütçüden alıyorum ama diğerleri paket
Kaptandan onay çıktı yapıyoruz yemiyoruz
Lütfen bak çok güzel bir anı olurÇocuklarına gösterirsin ilerdeBak bu taktiği daha önce hiç kullanmamıştım.
falaka geliyor sana falaka
Biri yer biri bakar olur mu hiç
Hadi sana güveniyorumbecerebilir miyim ki acaba
annem de burda o bana anlatsa püf noktalarını yapılışını
denerim belki aaa çok mantıklı bak
damardan girdin çok
Tadina bakariz
Biri yer biri bakar olur mu hiç
panik oldum şimdiHadi sana güveniyorum
Tadina bakariz