Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Kocam yedi,cok da begendi kiskanma
O kadar uğraşmışsın ,sıkıyorsa yemesin ,başının etini yerdin ?
Sorması ayıp olmasın ,o günden sonra tekrar yaptın mı sütlü nuriyeyiBence yapmamıştırsın

Sorması ayıp olmasın ,o günden sonra tekrar yaptın mı sütlü nuriyeyiBence yapmamıştırsın
Tam olarak bunu soracaktım .. ilk be son yapışıdır bence :))

E yani
Ben hayatinda görüp gorebilecegin en tembel insanim. Evlendigimde bi makarna yapmayi biliyordum onu da lapa yapıyordm he bi de cok guzel hazir corba yapiyodum
Hala kendimi cok gelistirmis sayilmam,uydur kaydir yapıyorum biseyler iste. Sütlü Nuriye resmen nirvanaydi benm icin,bir milatti adeta kocam eve geldi inanamadi,ellerimi optu o derece

Daha sonra yine istedi ama bi daha gozum yemedi dogrusu 300 tl istedim ver yapayim dedim,sak cikardi verdi. E o kadar paraya yaparim tabi sonra yine istedi malzemeden caldim,hazir baklava yufkasindan yaptım o da ucret karşılaşılıgnda tabi 2-3 kere hazir yufkadan da yaptim yani. Gayet guzel oldu,acma tabii daha guzeldi ama hazir yufkada iyiydi

Yap yap.. bende yapıcam da dayanam azcık yerim diye yapmıyorum..
Yapayım değil mi?
Hafta sonu yap kaçamak yap Azıcık yersin Diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun ,aramızda casuslar var söyleyebilir

Biz beleşe yapıyoruz desene yemekleri
Ağzından zorla eline sağlık sözünü alıyorum
Ne kocalar var behayır ağlamıyorum nerden çıkardın ,gözüme mouse çarptı
Çocuğu büyüttün mü diyecektim ,yenisini getiriyormuş leylekler çocuk yapmaya da para istedin mi yoksa

Yazık adama

Onu 300tlde kesmez :))

Kiz ben belese hic bişey yapmam,kocamin sirtini bile 5 tl karsiligi kasiyorum
Beni bu hale o getirdi ama. Bizim gelinlik magazamiz vardi,birlikte calisiyorduk. Maas istiyodum vermiyodu. Bende her isi parayla yapmaya basladim. Parca basi,isin agirligina gore para aliyordum. Maas verse daha kârlı olurdu

Nevroş ibret-i alem için o mesajı bütün kocalara okutalım.. biz bedava yapıyoruz da kimse kıymet bilmiyo. Okut kocana :))

Hem kazenden hediye kazan hem her seferinde 300 tl al.. ohh.. gider pastaneden alırdım ben olsam :))

Onun öyle söylediğine bakmaYemek konusunda tembeldir ama başka maharetleri var...Kocası ondan ses etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…