- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 14.070
- 408
Bi koşu Türkiye'ye gelip süt alıp gitsen olmaz mı?
Bak ben çözümü buldum ,senin yapmaya niyetin yok ,bahane arıyorsun?
Ahaha ciddi bahane benimki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi koşu Türkiye'ye gelip süt alıp gitsen olmaz mı?
Bak ben çözümü buldum ,senin yapmaya niyetin yok ,bahane arıyorsun?
Aramıza hoşgeldinizOnaylanmadı daha ben de merakla bekliyorum
Yeni arkadaşlarımızda çok sıcak ve samimi Emin ol hiç zorlanmayacaksınEvet kızımdan sonra pek girmedim. O zaman editördüm herşeye yetişemem diye bir gittim pir gittim. Ama yılda bir de olsa girip arada bakıyordum. Neyse ki artık burdayım. Benim de sanırım 8 sene felan olmuştur. Yok ya insan özlüyor valla burayı. Öyle samimi ki sanki hiç gitmemişim gibi herkes. Hepinizi çok seviyorum
Terkedilecek insanlar değilsiniz
Buna katılıyorumPastalar pasta kategorisinde yarışmalıOlay biraz pastalara doğru gidiyor mu ne ?Oysa ne güzel sütlü tatlılar var.İçinde yani kremasında süt olan her tarif bence sütlü tatlı değildir...Ben öyle düşünüyorum...
Buna katılıyorumPastalar pasta kategorisinde yarışmalı
Aynen patron ne derse doğrudurAma işte benim Bey onay verince akan sular duruyor..Birde tabi tarif hazırlanıp gelince birebir uymuyorsa katılım kabul edilmiyor ama ucundan kıyısından yakalanınca da insan verilen emeğe kıyamıyor ve sen katılamazsın diyemiyor bence...
Öğleden sonra 15 ti daha21. tarifimiz geldi
40. tarifimizi bekliyoruz
Aynen zaten tembeldi üşeniyordu
Ofişşşş ne haberrrrrsin
Ben çok asil bi kadinim deynepcim,anlatmama gerek yok görüyorsunuz. Vay soyleymis boyleymis demem, görüyorsunuzEnHarbiKiz profilde görünce aklıma geldi sütlü tatlılarda birinciliğin,insan gelir de az hava atar
Gerek yok tabii,bıyıklarından asalet akıyorBen çok asil bi kadinim deynepcim,anlatmama gerek yok görüyorsunuz. Vay soyleymis boyleymis demem, görüyorsunuz
Onun aromasini veren benm bıyıklarım zayenGerek yok tabii,bıyıklarından asalet akıyor
Nöriyeyi yaparken bıyıkların düşmemiştir içine inşallah
Hangi ara 21 oldu?21. tarifimiz geldi
40. tarifimizi bekliyoruz
O zaman senin yaptığın sütlü nuriye değil kıllı nuriye imişOnun aromasini veren benm bıyıklarım zayen
Hemds sensiz.. demek herşey madalyayı alana kadarmış.Hangi ara 21 oldu?
Kimse beni çağırmıyor kiSen yapma diyorHemds sensiz.. demek herşey madalyayı alana kadarmış.
Nerdesin sen haa nerdesin
Kocam yedi,cok da begendi kiskanma