• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Evet kızımdan sonra pek girmedim. O zaman editördüm herşeye yetişemem diye bir gittim pir gittim. Ama yılda bir de olsa girip arada bakıyordum. Neyse ki artık burdayım. Benim de sanırım 8 sene felan olmuştur. Yok ya insan özlüyor valla burayı. Öyle samimi ki sanki hiç gitmemişim gibi herkes. Hepinizi çok seviyorum :KK200:

Terkedilecek insanlar değilsiniz :KK14:
Yeni arkadaşlarımızda çok sıcak ve samimi ;)Emin ol hiç zorlanmayacaksın:KK200:

Olay biraz pastalara doğru gidiyor mu ne ?Oysa ne güzel sütlü tatlılar var.İçinde yani kremasında süt olan her tarif bence sütlü tatlı değildir...Ben öyle düşünüyorum...Hoppa
Buna katılıyorum:KK51:Pastalar pasta kategorisinde yarışmalı:KK45:

Buna katılıyorum:KK51:Pastalar pasta kategorisinde yarışmalı:KK45:

:KK19:Ama işte benim Bey onay verince akan sular duruyor..:KK8::KK35:Birde tabi tarif hazırlanıp gelince birebir uymuyorsa katılım kabul edilmiyor ama ucundan kıyısından yakalanınca da insan verilen emeğe kıyamıyor ve sen katılamazsın diyemiyor bence...:işsiz:

:KK19:Ama işte benim Bey onay verince akan sular duruyor..:KK8::KK35:Birde tabi tarif hazırlanıp gelince birebir uymuyorsa katılım kabul edilmiyor ama ucundan kıyısından yakalanınca da insan verilen emeğe kıyamıyor ve sen katılamazsın diyemiyor bence...:işsiz:
Aynen patron ne derse doğrudur:KK52:
Tabi ki emeğe,heyecana kıyamıyoruz:KK45:
Ama şu bir gerçek oy verilince kategoriye en uygun tarifler daha çok oy alıyor.Bunu baştan söyleyeyim.Sonra sunum daha sonra yapım aşamaları öne geçebiliyor...:KK51:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz profilde görünce aklıma geldi sütlü tatlılarda birinciliğin,insan gelir de az hava atar :KK53:
Ben çok asil bi kadinim deynepcim,anlatmama gerek yok görüyorsunuz. Vay soyleymis boyleymis demem, görüyorsunuz :D

Ben çok asil bi kadinim deynepcim,anlatmama gerek yok görüyorsunuz. Vay soyleymis boyleymis demem, görüyorsunuz :KK70:
Gerek yok tabii,bıyıklarından asalet akıyor:KK53:
Nöriyeyi yaparken bıyıkların düşmemiştir içine inşallah :KK53:

21. tarifimiz geldi:halay::halay::halay::halay:
40. tarifimizi bekliyoruz:halay::halay::halay:
Hangi ara 21 oldu?

images-32-jpg.2120538

Back