Hadi inşaallahBelli olunca haber bekliyorumZor gidiyor nevosum ya. Bu biraz daha farkli. Kiz mi olcak acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşaallahBelli olunca haber bekliyorumZor gidiyor nevosum ya. Bu biraz daha farkli. Kiz mi olcak acaba
Çok zor oluyorAklıma nerden geldiyse s i d e l y a nın triliçesi geldi,diyette yemiyeceğim diyordu ,ne oldu akıbeti triliçenin acaba?
Hayırlı gecelerBekliyorumHadi iyi geceler kızlar.. belki yarına dayanamam gelirim..
Niye kizz,ogluna mi alcanHadi inşaallahBelli olunca haber bekliyorum
Asıl etiketlenecek adamı etiketleyecekti O(beni)Nasıl bilmez... tuttu bizi bi arkadaşın tatlısına etiketledi yiyelim de kilo alalım diye...
Neden olmasınBenim oğlumdan daha iyi bir kısmet mi bulacaksınBenim gibi kayınvalideNiye kizz,ogluna mi alcan
Dogru soze ne hacet. Besik kertmesi mi yapsakNeden olmasınBenim oğlumdan daha iyi bir kısmet mi bulacaksınBenim gibi kayınvalide
Tamam bana uyarDogru soze ne hacet. Besik kertmesi mi yapsak
Bütün madalyaları toplamışsın ninecim :))Tamam bana uyar
Çok yakışmış değil miBütün madalyaları toplamışsın ninecim :))
Hıı yakışmış ama gözüm kaldı kırılabilir madalyanın birisiÇok yakışmış değil mi
nolsun abla uğraşıyoruz valla rejimdeyim gözüm hiçbir şey görmüyor açım
E yani
Ben hayatinda görüp gorebilecegin en tembel insanim. Evlendigimde bi makarna yapmayi biliyordum onu da lapa yapıyordm he bi de cok guzel hazir corba yapiyodum
Hala kendimi cok gelistirmis sayilmam,uydur kaydir yapıyorum biseyler iste. Sütlü Nuriye resmen nirvanaydi benm icin,bir milatti adeta kocam eve geldi inanamadi,ellerimi optu o derece
Daha sonra yine istedi ama bi daha gozum yemedi dogrusu 300 tl istedim ver yapayim dedim,sak cikardi verdi. E o kadar paraya yaparim tabi sonra yine istedi malzemeden caldim,hazir baklava yufkasindan yaptım o da ucret karşılaşılıgnda tabi 2-3 kere hazir yufkadan da yaptim yani. Gayet guzel oldu,acma tabii daha guzeldi ama hazir yufkada iyiydi