- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz abla, kolay gelsin.Ben kaçtım dışarıya çıkmam lazım görüşürüz hanımlar .
Hoş geldin ufaklık nasıl iyimi kızın vardı demi öyle hatırlıyorum..
Valla 10 sene oldu buradayım hala seviyorum burada olmayı.
Fırsat buldunmu gel yine ufaklığı öpüyorum.
Bi koşu Türkiye'ye gelip süt alıp gitsen olmaz mı?Cok enfes bir tarifim vardi kacirdinizPP
teşekkür ederim sanırım sonunda başardım :):)
Kazen onaylayınca bizlerde görürüz tarifini :)teşekkür ederim sanırım sonunda başardım :):)
Beğeneceğimiz kesin de tatlı sonuçtaUmarım beğenirsiniz ve tabiki de oy verirsiniz
Evet kızımdan sonra pek girmedim. O zaman editördüm herşeye yetişemem diye bir gittim pir gittim. Ama yılda bir de olsa girip arada bakıyordum. Neyse ki artık burdayım. Benim de sanırım 8 sene felan olmuştur. Yok ya insan özlüyor valla burayı. Öyle samimi ki sanki hiç gitmemişim gibi herkes. Hepinizi çok seviyorum
Terkedilecek insanlar değilsiniz
Nickini değiştirsin tembel gelin yapsın
@pembegelin91
vuslata daha 4 ay var günaha bulama beni tarifleri biriktirip açılışta tatlı krizine girmeyi düşünüyorum
Oyy oy anneannemiz alışverişlere de başlamış. Heyecan var mı heyecanSelamın hello hanımlar şimdi geldim,bebeğe bişiler aldım gene 3 elbise ,1 yelek birde pijama gibi bişey aldım
Oyy oy anneannemiz alışverişlere de başlamış. Heyecan var mı heyecan
Ay ben de çok heyecanlanıyorum böyle bebek geleceği zaman. Ablam doğum yaptı 6 ay kadar oldu. Yerimde duramıyordum son zamanlarda.Yaklaşık 1 aydır filan başladım alışverişe,denk geldimi alıyorum bişişer..
Sorma hiç heyecan son noktada..
Ay ben de çok heyecanlanıyorum böyle bebek geleceği zaman. Ablam doğum yaptı 6 ay kadar oldu. Yerimde duramıyordum son zamanlarda.
Sizin bebişe bile heyecanlandım ben inan. Ne zaman geliyor hayırlısıyla?
Amin Hanım abla sağol.Heyecan çok fazla zaten,birde o kadar cici şeyler varki herşeyden alayım diyorum..
Güle güle büyütsün ablan bebeğini
Birde ilk torun iki tarafında.
Kısmetse 10 temmuzdan sonra bekliyıor bakalım..