- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Sütlü tatlı yapıcam daa... gerçi az önce yine yaptım oğluma.. muhallebi :))hippotalamus ne yapıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütlü tatlı yapıcam daa... gerçi az önce yine yaptım oğluma.. muhallebi :))hippotalamus ne yapıyormuş
Senin koca da mı sırt kaşıtıyor ,neden seninle daha önce konuşmadık bu konuları ,ama ben istesem kesin der ,paramı esirgiyorum senden derKiz ben belese hic bişey yapmam,kocamin sirtini bile 5 tl karsiligi kasiyorum
Beni bu hale o getirdi ama. Bizim gelinlik magazamiz vardi,birlikte calisiyorduk. Maas istiyodum vermiyodu. Bende her isi parayla yapmaya basladim. Parca basi,isin agirligina gore para aliyordum. Maas verse daha kârlı olurdu
[/QUOTE]5, member: 226866"]Benim datlu hemşom
Hemşom hamilelik nasıl gidiyorKiskananlar ote de catlayabilir
Benimki de oyle diyo da bana laf değil para lazim ya gönül rizanla ver ya cuzdandan alirim alirim diyorum,veriyo mecburSenin koca da mı sırt kaşıtıyor ,neden seninle daha önce konuşmadık bu konuları ,ama ben istesem kesin der ,paramı esirgiyorum senden der
Muhallebi deyince aklıma Esra geliyorSütlü tatlı yapıcam daa... gerçi az önce yine yaptım oğluma.. muhallebi :))
Acaba neden :))Muhallebi deyince aklıma Esra geliyor
Ben bu hafta çok yaptım ve de yedim ,bakalım yediğim tatlılar tartıda tırmalacak mı beniSütlü tatlı yapıcam daa... gerçi az önce yine yaptım oğluma.. muhallebi :))
2 kaşık muhallebi yüzündenAcaba neden :))
Yakında girersin listeye az daha yee :))Ben bu hafta çok yaptım ve de yedim ,bakalım ediğim tatlılar tartıda tırmalacak mı beni
Madem kep istiyor biraz daha yesinYakında girersin listeye az daha yee :))
Esra_4378 bak gece gece yediğin 2 kaşık muhallebi seni ne hallere düşürdü :))2 kaşık muhallebi yüzünden
Evet amacı o :))Madem kep istiyor biraz daha yesin
O günden sonra daha yememiştir2 kaşık muhallebi yüzünden
Esra buraların yolunu bilmezAma asıl mekanı burasıEsra_4378 bak gece gece yediğin 2 kaşık muhallebi seni ne hallere düşürdü :))
Dilimize düştüO günden sonra daha yememiştir
Nasıl bilmez... tuttu bizi bi arkadaşın tatlısına etiketledi yiyelim de kilo alalım diye...Esra buraların yolunu bilmezAma asıl mekanı burası
Zor gidiyor nevosum ya. Bu biraz daha farkli. Kiz mi olcak acabaHemşom hamilelik nasıl gidiyor
Sahi mi ben görmedimNasıl bilmez... tuttu bizi bi arkadaşın tatlısına etiketledi yiyelim de kilo alalım diye...