Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Yeni arkadaşlarımızda çok sıcak ve samimi Emin ol hiç zorlanmayacaksın

Olay biraz pastalara doğru gidiyor mu ne ?Oysa ne güzel sütlü tatlılar var.İçinde yani kremasında süt olan her tarif bence sütlü tatlı değildir...Ben öyle düşünüyorum...
Buna katılıyorumPastalar pasta kategorisinde yarışmalı

Buna katılıyorumPastalar pasta kategorisinde yarışmalı

Ama işte benim Bey onay verince akan sular duruyor..Birde tabi tarif hazırlanıp gelince birebir uymuyorsa katılım kabul edilmiyor ama ucundan kıyısından yakalanınca da insan verilen emeğe kıyamıyor ve sen katılamazsın diyemiyor bence...

Aynen patron ne derse doğrudur
Tabi ki emeğe,heyecana kıyamıyoruz
Ama şu bir gerçek oy verilince kategoriye en uygun tarifler daha çok oy alıyor.Bunu baştan söyleyeyim.Sonra sunum daha sonra yapım aşamaları öne geçebiliyor...

EnHarbiKiz profilde görünce aklıma geldi sütlü tatlılarda birinciliğin,insan gelir de az hava atar
Ben çok asil bi kadinim deynepcim,anlatmama gerek yok görüyorsunuz. Vay soyleymis boyleymis demem, görüyorsunuz

Ben çok asil bi kadinim deynepcim,anlatmama gerek yok görüyorsunuz. Vay soyleymis boyleymis demem, görüyorsunuz
Gerek yok tabii,bıyıklarından asalet akıyor
Nöriyeyi yaparken bıyıkların düşmemiştir içine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…