Ay ne güzel tarifler var ya. Keşke birileri bütün tarifleri tek bir yerde fotoğraf ve üstatlarıyla beraber toplasa. Hepsini yiyesim var :) çorbalar da böyleydi , hepsi birbirinden güzel. Buraya sırf karnım açılıyor diye uğramıyorum :)))
Olay biraz pastalara doğru gidiyor mu ne ?Oysa ne güzel sütlü tatlılar var.İçinde yani kremasında süt olan her tarif bence sütlü tatlı değildir...Ben öyle düşünüyorum...
Evet kızımdan sonra pek girmedim. O zaman editördüm herşeye yetişemem diye bir gittim pir gittim. Ama yılda bir de olsa girip arada bakıyordum. Neyse ki artık burdayım. Benim de sanırım 8 sene felan olmuştur. Yok ya insan özlüyor valla burayı. Öyle samimi ki sanki hiç gitmemişim gibi herkes. Hepinizi çok seviyorum
Olay biraz pastalara doğru gidiyor mu ne ?Oysa ne güzel sütlü tatlılar var.İçinde yani kremasında süt olan her tarif bence sütlü tatlı değildir...Ben öyle düşünüyorum...
Ama işte benim Bey onay verince akan sular duruyor..Birde tabi tarif hazırlanıp gelince birebir uymuyorsa katılım kabul edilmiyor ama ucundan kıyısından yakalanınca da insan verilen emeğe kıyamıyor ve sen katılamazsın diyemiyor bence...
Ama işte benim Bey onay verince akan sular duruyor..Birde tabi tarif hazırlanıp gelince birebir uymuyorsa katılım kabul edilmiyor ama ucundan kıyısından yakalanınca da insan verilen emeğe kıyamıyor ve sen katılamazsın diyemiyor bence...
Aynen patron ne derse doğrudur
Tabi ki emeğe,heyecana kıyamıyoruz
Ama şu bir gerçek oy verilince kategoriye en uygun tarifler daha çok oy alıyor.Bunu baştan söyleyeyim.Sonra sunum daha sonra yapım aşamaları öne geçebiliyor...