• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Kocam yedi,cok da begendi kiskanma:KK70:
O kadar uğraşmışsın ,sıkıyorsa yemesin ,başının etini yerdin ?:KK53:
Sorması ayıp olmasın ,o günden sonra tekrar yaptın mı sütlü nuriyeyi:ıslık:Bence yapmamıştırsın :KK45:

Sorması ayıp olmasın ,o günden sonra tekrar yaptın mı sütlü nuriyeyi:ıslık:Bence yapmamıştırsın :KK45:
Tam olarak bunu soracaktım .. ilk be son yapışıdır bence :))

E yani:sopa:
Ben hayatinda görüp gorebilecegin en tembel insanim. Evlendigimde bi makarna yapmayi biliyordum onu da lapa yapıyordm:KK70: he bi de cok guzel hazir corba yapiyodum :KK70:
Hala kendimi cok gelistirmis sayilmam,uydur kaydir yapıyorum biseyler iste. Sütlü Nuriye resmen nirvanaydi benm icin,bir milatti adeta :KK70: kocam eve geldi inanamadi,ellerimi optu o derece :KK70:

Daha sonra yine istedi ama bi daha gozum yemedi dogrusu 300 tl istedim ver yapayim dedim,sak cikardi verdi. E o kadar paraya yaparim tabi :KK70: sonra yine istedi malzemeden caldim,hazir baklava yufkasindan yaptım o da ucret karşılaşılıgnda tabi :KK70: 2-3 kere hazir yufkadan da yaptim yani. Gayet guzel oldu,acma tabii daha guzeldi ama hazir yufkada iyiydi

Yap yap.. bende yapıcam da dayanam azcık yerim diye yapmıyorum..
Yapayım değil mi?:KK45:
Hafta sonu yap:sus: kaçamak yap :sus:Azıcık yersin :sus: Diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun ,aramızda casuslar var söyleyebilir :KK8:

Ben hayatinda görüp gorebilecegin en tembel insanim. Evlendigimde bi makarna yapmayi biliyordum onu da lapa yapıyordm:KK70: he bi de cok guzel hazir corba yapiyodum :KK70:
Hala kendimi cok gelistirmis sayilmam,uydur kaydir yapıyorum biseyler iste. Sütlü Nuriye resmen nirvanaydi benm icin,bir milatti adeta :KK70: kocam eve geldi inanamadi,ellerimi optu o derece :KK70:

Daha sonra yine istedi ama bi daha gozum yemedi dogrusu 300 tl istedim ver yapayim dedim,sak cikardi verdi. E o kadar paraya yaparim tabi :KK70: sonra yine istedi malzemeden caldim,hazir baklava yufkasindan yaptım o da ucret karşılaşılıgnda tabi :KK70: 2-3 kere hazir yufkadan da yaptim yani. Gayet guzel oldu,acma tabii daha guzeldi ama hazir yufkada iyiydi
Biz beleşe yapıyoruz desene yemekleri :skandal:
Ağzından zorla eline sağlık sözünü alıyorum :skandal:
Ne kocalar var be:KK53:hayır ağlamıyorum nerden çıkardın ,gözüme mouse çarptı:KK53:
Çocuğu büyüttün mü diyecektim ,yenisini getiriyormuş leylekler :KK45:çocuk yapmaya da para istedin mi yoksa :skandal:

Yazık adama:KK70:

Ne kocalar var be:KK53:hayır ağlamıyorum nerden çıkardın ,gözüme mouse çarptı:KK53:
Çocuğu büyüttün mü diyecektim ,yenisini getiriyormuş leylekler :KK45:çocuk yapmaya da para istedin mi yoksa :skandal:
Onu 300tlde kesmez :))

Kiz ben belese hic bişey yapmam,kocamin sirtini bile 5 tl karsiligi kasiyorum :D :D
Beni bu hale o getirdi ama. Bizim gelinlik magazamiz vardi,birlikte calisiyorduk. Maas istiyodum vermiyodu. Bende her isi parayla yapmaya basladim. Parca basi,isin agirligina gore para aliyordum. Maas verse daha kârlı olurdu:D

Nevroş ibret-i alem için o mesajı bütün kocalara okutalım.. biz bedava yapıyoruz da kimse kıymet bilmiyo. Okut kocana :))

Hem kazenden hediye kazan hem her seferinde 300 tl al.. ohh.. gider pastaneden alırdım ben olsam :))

Nevroş ibret-i alem için o mesajı bütün kocalara okutalım.. biz bedava yapıyoruz da kimse kıymet bilmiyo. Okut kocana :))

Hem kazenden hediye kazan hem her seferinde 300 tl al.. ohh.. gider postaneden alırdım ben olsam :))
Onun öyle söylediğine bakma;)Yemek konusunda tembeldir ama başka maharetleri var...Kocası ondan ses etmiyor:sus:

Back