- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
O kadar uğraşmışsın ,sıkıyorsa yemesin ,başının etini yerdin ?Kocam yedi,cok da begendi kiskanma
Sorması ayıp olmasın ,o günden sonra tekrar yaptın mı sütlü nuriyeyiBence yapmamıştırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar uğraşmışsın ,sıkıyorsa yemesin ,başının etini yerdin ?Kocam yedi,cok da begendi kiskanma
Yap yap.. bende yapıcam da dayanam azcık yerim diye yapmıyorum..Kimse beni çağırmıyor kiSen yapma diyor
Tam olarak bunu soracaktım .. ilk be son yapışıdır bence :))O kadar uğraşmışsın ,sıkıyorsa yemesin ,başının etini yerdin ?
Sorması ayıp olmasın ,o günden sonra tekrar yaptın mı sütlü nuriyeyiBence yapmamıştırsın
E yaniO kadar uğraşmışsın ,sıkıyorsa yemesin ,başının etini yerdin ?
Yapayım değil mi?Yap yap.. bende yapıcam da dayanam azcık yerim diye yapmıyorum..
Benim datlu hemşom gelmişOnun aromasini veren benm bıyıklarım zayen
Yapayım değil mi?
Hafta sonu yap kaçamak yap Azıcık yersin Diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun ,aramızda casuslar var söyleyebilir
Biz beleşe yapıyoruz desene yemekleriE yani
Ben hayatinda görüp gorebilecegin en tembel insanim. Evlendigimde bi makarna yapmayi biliyordum onu da lapa yapıyordm he bi de cok guzel hazir corba yapiyodum
Hala kendimi cok gelistirmis sayilmam,uydur kaydir yapıyorum biseyler iste. Sütlü Nuriye resmen nirvanaydi benm icin,bir milatti adeta kocam eve geldi inanamadi,ellerimi optu o derece
Daha sonra yine istedi ama bi daha gozum yemedi dogrusu 300 tl istedim ver yapayim dedim,sak cikardi verdi. E o kadar paraya yaparim tabi sonra yine istedi malzemeden caldim,hazir baklava yufkasindan yaptım o da ucret karşılaşılıgnda tabi 2-3 kere hazir yufkadan da yaptim yani. Gayet guzel oldu,acma tabii daha guzeldi ama hazir yufkada iyiydi
Nevoscugummm naberrrBenim datlu hemşom gelmiş
Yazık adamaE yani
Ben hayatinda görüp gorebilecegin en tembel insanim. Evlendigimde bi makarna yapmayi biliyordum onu da lapa yapıyordm he bi de cok guzel hazir corba yapiyodum
Hala kendimi cok gelistirmis sayilmam,uydur kaydir yapıyorum biseyler iste. Sütlü Nuriye resmen nirvanaydi benm icin,bir milatti adeta kocam eve geldi inanamadi,ellerimi optu o derece
Daha sonra yine istedi ama bi daha gozum yemedi dogrusu 300 tl istedim ver yapayim dedim,sak cikardi verdi. E o kadar paraya yaparim tabi sonra yine istedi malzemeden caldim,hazir baklava yufkasindan yaptım o da ucret karşılaşılıgnda tabi 2-3 kere hazir yufkadan da yaptim yani. Gayet guzel oldu,acma tabii daha guzeldi ama hazir yufkada iyiydi
İyi canım sen nasılsınNevoscugummm naberrr
Onu 300tlde kesmez :))Biz beleşe yapıyoruz desene yemekleri
Ağzından zorla eline sağlık sözünü alıyorum
Ne kocalar var behayır ağlamıyorum nerden çıkardın ,gözüme mouse çarptı
Çocuğu büyüttün mü diyecektim ,yenisini getiriyormuş leylekler çocuk yapmaya da para istedin mi yoksa
hippotalamus ne yapıyormuşYapayım değil mi?
Hafta sonu yap kaçamak yap Azıcık yersin Diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun ,aramızda casuslar var söyleyebilir
Beceremiyor ondan katılmıyorHemds sensiz.. demek herşey madalyayı alana kadarmış.
Nerdesin sen haa nerdesin
Kiz ben belese hic bişey yapmam,kocamin sirtini bile 5 tl karsiligi kasiyorumBiz beleşe yapıyoruz desene yemekleri
Ağzından zorla eline sağlık sözünü alıyorum
Ne kocalar var behayır ağlamıyorum nerden çıkardın ,gözüme mouse çarptı
Çocuğu büyüttün mü diyecektim ,yenisini getiriyormuş leylekler çocuk yapmaya da para istedin mi yoksa
Benim datlu hemşom gelmiş
Nevoscugummm naberrr
Nevroş ibret-i alem için o mesajı bütün kocalara okutalım.. biz bedava yapıyoruz da kimse kıymet bilmiyo. Okut kocana :))Yazık adama
O benim en sevdiğim hemşom
Evet,300 tl de ne? Cocuk tasiyom ben. Onun icin altin istedim de henuz karar veremedim alacagima şimdilik beklemedeOnu 300tlde kesmez :))
Onun öyle söylediğine bakmaYemek konusunda tembeldir ama başka maharetleri var...Kocası ondan ses etmiyorNevroş ibret-i alem için o mesajı bütün kocalara okutalım.. biz bedava yapıyoruz da kimse kıymet bilmiyo. Okut kocana :))
Hem kazenden hediye kazan hem her seferinde 300 tl al.. ohh.. gider postaneden alırdım ben olsam :))