Bir tatlılar bir de çikolata, 1kg'luk Nutella alıyorum ertesi güne eşim dibini sıyırmak zorunda kalıyor, kaşık kaşık yerim fabrikası bugün yok satıyorsa sayemdedir, bana hisse vermeleri lazım :)))
Bu da çocukluktan gelme kötü bir huy, baş ucumda çikolata kavanozuyla uyur kimse yemesin diye saklardım
O da biraz genetik sanırım, babamla benim yediğimiz tatlıları başkası yese şeker komasına girer, üstüne bir de kilo yapardı, biz enerjiye çeviriyoruz :)) tabi bu enerji biraz çene kaslarına vuruyor cır çır konuşup duruyorum :))
O da biraz genetik sanırım, babamla benim yediğimiz tatlıları başkası yese şeker komasına girer, üstüne bir de kilo yapardı, biz enerjiye çeviriyoruz :)) tabi bu enerji biraz çene kaslarına vuruyor cır çır konuşup duruyorum :))
Aynen ablam metabolizma biraz genetik
Sana kocaman maşaallah
Keşke herkes senin gibi tatlı ve dolu dolu konuşsa
Yediğin tatlılar diline tatlı dil olarak vuruyor.
Aynen ablam metabolizma biraz genetik
Sana kocaman maşaallah
Keşke herkes senin gibi tatlı ve dolu dolu konuşsa
Yediğin tatlılar diline tatlı dil olarak vuruyor.
Teşekkür ederim, hepimize maşallah ama yalnız bana Çin işkencesi gibi bir etap olacak bu kategori :)))
Oylama yaparken çikolata, tatlı ne varsa yığayım önüme yoksa kriz geçireceğim görsellere baktıkça
Teşekkür ederim, hepimize maşallah ama yalnız bana Çin işkencesi gibi bir etap olacak bu kategori :)))
Oylama yaparken çikolata, tatlı ne varsa yığayım önüme yoksa kriz geçireceğim görsellere baktıkça
Valla severek yiyorum :))) genç kızken gecenin bir yarısı uykudan uyanır bebe muhallebisi yapar yerdim mutfak tıkırtılarına rahmetli babam da uyanır benle birlikte muhallebi yerdi, o da pek severdi tatlıyı, genlerimde var tatlıseverlik, damarımda kandan çok tatlı şerbeti var sanırım bir de sütlü ya da şerbetli olsun fark etmez acayip tatlı olacak, yerken insanların içi bayılır hani, ben öyle tatlıları seviyorum
Bir tatlılar bir de çikolata, 1kg'luk Nutella alıyorum ertesi güne eşim dibini sıyırmak zorunda kalıyor, kaşık kaşık yerim fabrikası bugün yok satıyorsa sayemdedir, bana hisse vermeleri lazım :)))
Bu da çocukluktan gelme kötü bir huy, baş ucumda çikolata kavanozuyla uyur kimse yemesin diye saklardım
Oyyyyy harbi seni ortak yapmalılar fabrikaya o zaman abla yaaa yeme o kadar zararlı O ne öyle iki kaşık zor yerim birde hic kilom yok de surda düşüp bayılalım artık
Bu kadar yürekten çağırma beni Nevreste
Bir gece ansızın gelebilirim
Beni bekliyorsan uyumamışsan
Tatlımla kapında bitebilirim
Bu kadar yürekten çağırma beni Nevreste
Beni bekliyorsan uyumamışsan
Tatlımla kapında bitebilirim