Seni özel çağırdımTam beni söylememiş dedim trip yapiyordum ki neyseki tek olarak cagirilmisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni özel çağırdımTam beni söylememiş dedim trip yapiyordum ki neyseki tek olarak cagirilmisim
Yani unutup sonradan aklıma gelmediEvet canım, bazı arkadaşlar özel çağırıldı.
Kendin gör diye söylemedim.
Kız nevroş bu ne??sanki bütün millet pınar sütü ile hazır bekliyor gibiSeninözel çağırdım
Demek hazır beklemek gerekiyormuşKız nevroş bu ne??sanki bütün millet pınar sütü ile hazır bekliyor gibi
Sağol tatlım yaaaaEvet canım, bazı arkadaşlar özel çağırıldı.
Kendin gör diye söylemedim.
Çaktırmayalım.Yani unutup sonradan aklıma gelmedi
Yani unutup sonradan aklıma gelmedi
Sütlü tatlı olunca hepsini ayırt etmeden yerim bebe muhallebisi yapsanız onu bile soluksuz yiyorum o kadar diyeyim sanaMune ablam hangi sütlü tatlıyı seviyorsun söle onu yapim.. bi oyum garanti olsun
Çaktırmayalım.
Seni unutmam mümkün mü
Dimi aynını düşündüm bende hippo ne yapacağımı kararlastiricam alışveriş yapicam üstüne çekip paylaşıcam resmen kendini aştı bunlarKız nevroş bu ne??sanki bütün millet pınar sütü ile hazır bekliyor gibi
Ayy onu bende çok seviyorum.. bizim bebişe yapıyorum ama diyetteyim cısss...Sütlü tatlı olunca hepsini ayırt etmeden yerim bebe muhallebisi yapsanız onu bile soluksuz yiyorum o kadar diyeyim sana
Unutmuşsun işte yukarda kendin dedin sen beni hep unutuyorsun zaten küsücem sanaSeni unutmam mümkün mü
Millet çalışkan ben gibi tembel mi?? Kafamda tatif hazırladım yapmışlar bileeDemek hazır beklemek gerekiyormuş
Ben onlara söyledim bir sana söylemedim
Esimin vazgeçilmezi o abla nasıl yiyorsunuz onu yaaa adam 2 kase yiyor bir seferdeSütlü tatlı olunca hepsini ayırt etmeden yerim bebe muhallebisi yapsanız onu bile soluksuz yiyorum o kadar diyeyim sana
Süper kız tadı :))Esimin vazgeçilmezi o abla nasıl yiyorsunuz onu yaaa adam 2 kase yiyor bir seferde
Demek sen beni ihmal ediyorsunUnutmuşsun işte yukarda kendin dedin sen beni hep unutuyorsun zaten küsücem sana
Ayy onu bende çok seviyorum.. bizim bebişe yapıyorum ama diyetteyim cısss...
Nasip canım sen de başka bulursunMillet çalışkan ben gibi tembel mi?? Kafamda tatif hazırladım yapmışlar bilee