Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Esimin vazgeçilmezi o abla nasıl yiyorsunuz onu yaaa adam 2 kase yiyor bir seferde
Valla severek yiyorum :))) genç kızken gecenin bir yarısı uykudan uyanır bebe muhallebisi yapar yerdim mutfak tıkırtılarına rahmetli babam da uyanır benle birlikte muhallebi yerdi, o da pek severdi tatlıyı, genlerimde var tatlıseverlik, damarımda kandan çok tatlı şerbeti var sanırım bir de sütlü ya da şerbetli olsun fark etmez acayip tatlı olacak, yerken insanların içi bayılır hani, ben öyle tatlıları seviyorum

Aşkınız bitmiş, elektrik alamıyormuş, başkasıyla çay içecekmiş öyle dedi :))
Ben ona yeniden kıvılcım veririm
Beraber kahve içeriz.Sonra kırk yıl hatrı olur beni bırakamaz

Anaaaaa işte bir tane daha eşimin yengesi 10 kase muhallebi yapar dayisi gece kalkar kalkar yermiş artık çocuklar dolapta saklamaya başlamışlar biri poşetin icin e saklamış biri sebzelerin arasına sabah kalkıp bakıyorlar yine bitmiş adam onları bile bulup bitiriyormus

Bir tatlılar bir de çikolata, 1kg'luk Nutella alıyorum ertesi güne eşim dibini sıyırmak zorunda kalıyor, kaşık kaşık yerim fabrikası bugün yok satıyorsa sayemdedir, bana hisse vermeleri lazım :)))
Bu da çocukluktan gelme kötü bir huy, baş ucumda çikolata kavanozuyla uyur kimse yemesin diye saklardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…