Abla ben ona hiç yaranamıyorum
Ben değilim, bu yaştan sonra göbek yapsam da olur, fazla yaparsan adresi biliyorsun bir kaşık bebeğine bir kaşık bana yedirirsin artık
Nevreste @tuzsuz_ruh eline odun almış, bakışları da pek sert :)))
Ben alengirli tatlılar seviyorum hippo o bana gore değil un süt şekerSüper kız tadı :))
Yalannnnn nevoş aşağı nevoş yukarı hep sen beni unutuyorsun asılDemek sen beni ihmal ediyorsun
Ben de seni unutuyorum
Bundan sonra daha sık hatırlat kendini
O zaman sen bize alengirli tatlı yapacaksınBen alengirli tatlılar seviyorum hippo o bana gore değil un süt şeker
Herkesi söyleyip bana en son yazmış abla oysaki ben onu cicibebenin sütü sevdiği gibi seviyordum
Ben değilim, bu yaştan sonra göbek yapsam da olur, fazla yaparsan adresi biliyorsun bir kaşık bebeğine bir kaşık bana yedirirsin artık
Nevreste @tuzsuz_ruh eline odun almış, bakışları da pek sert :)))
Ne zaman öyle söyledin.Hep trip atıyorsun banaYalannnnn nevoş aşağı nevoş yukarı hep sen beni unutuyorsun asıl
Valla severek yiyorum :))) genç kızken gecenin bir yarısı uykudan uyanır bebe muhallebisi yapar yerdimEsimin vazgeçilmezi o abla nasıl yiyorsunuz onu yaaa adam 2 kase yiyor bir seferde
Şimdi sevmiyor musunHerkesi söyleyip bana en son yazmış abla oysaki ben onu cicibebenin sütü sevdiği gibi seviyordum
Düşünmem lazimmmmO zaman sen bize alengirli tatlı yapacaksın
Aşkınız bitmiş, elektrik alamıyormuş, başkasıyla çay içecekmiş öyle dedi :))Şimdi sevmiyor musun
Beni boşver yaDüşünmem lazimmmmbelki sana küser yapmamm
Ben ona yeniden kıvılcım veririmAşkınız bitmiş, elektrik alamıyormuş, başkasıyla çay içecekmiş öyle dedi :))
Anaaaaa işte bir tane daha eşimin yengesi 10 kase muhallebi yapar dayisi gece kalkar kalkar yermiş artık çocuklar dolapta saklamaya başlamışlar biri poşetin icin e saklamış biri sebzelerin arasına sabah kalkıp bakıyorlar yine bitmiş adam onları bile bulup bitiriyormusValla severek yiyorum :))) genç kızken gecenin bir yarısı uykudan uyanır bebe muhallebisi yapar yerdimmutfak tıkırtılarına rahmetli babam da uyanır benle birlikte muhallebi yerdi, o da pek severdi tatlıyı, genlerimde var tatlıseverlik, damarımda kandan çok tatlı şerbeti var sanırım bir de sütlü ya da şerbetli olsun fark etmez acayip tatlı olacak, yerken insanların içi bayılır hani, ben öyle tatlıları seviyorum
Bana hastasın değil mi
Bu evet mi oluyor
Bize tatlı yapacak mısın
Anaaaaa işte bir tane daha eşimin yengesi 10 kase muhallebi yapar dayisi gece kalkar kalkar yermiş artık çocuklar dolapta saklamaya başlamışlar biri poşetin icin e saklamış biri sebzelerin arasına sabah kalkıp bakıyorlar yine bitmiş adam onları bile bulup bitiriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?