- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
Hee bi düşündümde katılırım yaaaa peki sennn
Katıl yaaa ne güzel olur,ben katılcam malzemeleri aldım sadece meyvesi kaldı alınacak ..
Pazartesi yaparım belki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee bi düşündümde katılırım yaaaa peki sennn
Ne yapcaksinKatıl yaaa ne güzel olur,ben katılcam malzemeleri aldım sadece meyvesi kaldı alınacak ..
Pazartesi yaparım belki..
Ne yapcaksin
ÖzeldenDimemmmm
Özelden
BendeeeeCıkkssss olmazz süprüz olsun zaten iddiam yok keyif almak için katılıyorum.
Bendeeee
Yapilisini nasıl yazacamTamam sen malzeme listesini kendini ekle
Evet abla ya çok keyifli oluyor bence deAynen ben keyfime bakıyorum eğleniyorum yeni tatlar ediniyorum..
Yaptım ve paylaştım.
Aslında fırın sütlaç yapacaktım, sabah eklendiğini görünce başka tarife döndüm.
Evet abla ya çok keyifli oluyor bence de
Bir günde dört tarif birden bu kategoride en az 50 tarif bekliyorum bu kadınlardan abla benGördüm ellerine sağlık olsun ..
Bide tatlı rekabet var o muhteşem zaten:))
Piştiler çok olacak, bu sebeple erken davranmak lazım.Bir günde dört tarif birden bu kategoride en az 50 tarif bekliyorum bu kadınlardan abla ben
Ahahahahahah yapacak bişey yok bakarsın piştili biri kazanirPiştiler çok olacak, bu sebeple erken davranmak lazım.
Bir günde dört tarif birden bu kategoride en az 50 tarif bekliyorum bu kadınlardan abla ben
Piştiler çok olacak, bu sebeple erken davranmak lazım.
Fırın sütlacı mı yapsaydım?Ahahahahahah yapacak bişey yok bakarsın piştili biri kazanir
Ayıp olur diye yapmadım sanki.Aynen daha ne tarifler gelecektir..
Arada pişti olunur biri yaptı ben yapmayım olmasın ..
Ayıp olur diye yapmadım sanki.
Bilemedim, tepki olur mu diye değiştim tarifimi. Artık nasip tatlı ananeNiye ayıp olsun ki ona karar vermişsin onu yapacaksın değişime gerek yok bence..
Daha önce külahta kurabiye yapmıştım,başka bir arkadaşta ondan yaptı mesela..
Hiç sorun bile olmadı aramızda..