• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Esimin vazgeçilmezi o abla nasıl yiyorsunuz onu yaaa adam 2 kase yiyor bir seferde:KK70::KK70::KK70:
Valla severek yiyorum :))) genç kızken gecenin bir yarısı uykudan uyanır bebe muhallebisi yapar yerdim :KK70:mutfak tıkırtılarına rahmetli babam da uyanır benle birlikte muhallebi yerdi, o da pek severdi tatlıyı, genlerimde var tatlıseverlik, damarımda kandan çok tatlı şerbeti var sanırım :KK70:bir de sütlü ya da şerbetli olsun fark etmez acayip tatlı olacak, yerken insanların içi bayılır hani, ben öyle tatlıları seviyorum:silah:

Aşkınız bitmiş, elektrik alamıyormuş, başkasıyla çay içecekmiş öyle dedi :))
Ben ona yeniden kıvılcım veririm:KK8:
Beraber kahve içeriz.Sonra kırk yıl hatrı olur beni bırakamaz:-)

Valla severek yiyorum :))) genç kızken gecenin bir yarısı uykudan uyanır bebe muhallebisi yapar yerdim :KK70:mutfak tıkırtılarına rahmetli babam da uyanır benle birlikte muhallebi yerdi, o da pek severdi tatlıyı, genlerimde var tatlıseverlik, damarımda kandan çok tatlı şerbeti var sanırım :KK70:bir de sütlü ya da şerbetli olsun fark etmez acayip tatlı olacak, yerken insanların içi bayılır hani, ben öyle tatlıları seviyorum:silah:
Anaaaaa işte bir tane daha eşimin yengesi 10 kase muhallebi yapar dayisi gece kalkar kalkar yermiş artık çocuklar dolapta saklamaya başlamışlar biri poşetin icin e saklamış biri sebzelerin arasına sabah kalkıp bakıyorlar yine bitmiş adam onları bile bulup bitiriyormus :KK70::KK70::KK70::KK70:

Anaaaaa işte bir tane daha eşimin yengesi 10 kase muhallebi yapar dayisi gece kalkar kalkar yermiş artık çocuklar dolapta saklamaya başlamışlar biri poşetin icin e saklamış biri sebzelerin arasına sabah kalkıp bakıyorlar yine bitmiş adam onları bile bulup bitiriyormus :KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70:
Bir tatlılar bir de çikolata, 1kg'luk Nutella alıyorum ertesi güne eşim dibini sıyırmak zorunda kalıyor, kaşık kaşık yerim :KK70:fabrikası bugün yok satıyorsa sayemdedir, bana hisse vermeleri lazım :)))
Bu da çocukluktan gelme kötü bir huy, baş ucumda çikolata kavanozuyla uyur kimse yemesin diye saklardım :KK70:

Back