• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
:KK70::KK70:
Bir tatlılar bir de çikolata, 1kg'luk Nutella alıyorum ertesi güne eşim dibini sıyırmak zorunda kalıyor, kaşık kaşık yerim :KK70:fabrikası bugün yok satıyorsa sayemdedir, bana hisse vermeleri lazım :)))
Bu da çocukluktan gelme kötü bir huy, baş ucumda çikolata kavanozuyla uyur kimse yemesin diye saklardım :KK70:
Buna rağmen zayıf olmak:110:
Maşaaaallah:nazar:

Buna rağmen zayıf olmak:110:
Maşaaaallah:nazar:
O da biraz genetik sanırım, babamla benim yediğimiz tatlıları başkası yese şeker komasına girer, üstüne bir de kilo yapardı, biz enerjiye çeviriyoruz :)) tabi bu enerji biraz çene kaslarına vuruyor cır çır konuşup duruyorum :))

O da biraz genetik sanırım, babamla benim yediğimiz tatlıları başkası yese şeker komasına girer, üstüne bir de kilo yapardı, biz enerjiye çeviriyoruz :)) tabi bu enerji biraz çene kaslarına vuruyor cır çır konuşup duruyorum :))
Aynen ablam metabolizma biraz genetik;)
Sana kocaman maşaallah:60:
Keşke herkes senin gibi tatlı ve dolu dolu konuşsa;):KK200:
Yediğin tatlılar diline tatlı dil olarak vuruyor.:nazar:

Aynen ablam metabolizma biraz genetik:KK66:
Sana kocaman maşaallah:KK60:
Keşke herkes senin gibi tatlı ve dolu dolu konuşsa:KK66::KK200:
Yediğin tatlılar diline tatlı dil olarak vuruyor.:nazar:
:oops:
Teşekkür ederim, hepimize maşallah :nazar: ama yalnız bana Çin işkencesi gibi bir etap olacak bu kategori :)))
Oylama yaparken çikolata, tatlı ne varsa yığayım önüme yoksa kriz geçireceğim görsellere baktıkça :-)

:oops:
Teşekkür ederim, hepimize maşallah :nazar: ama yalnız bana Çin işkencesi gibi bir etap olacak bu kategori :)))
Oylama yaparken çikolata, tatlı ne varsa yığayım önüme yoksa kriz geçireceğim görsellere baktıkça :-)
En büyük işkence bana olacak:deli:
5 aydır diyetteyim.Toplasam 1 paket çikolata veya ona yakın tatlı yemişimdir:deli:

Valla severek yiyorum :))) genç kızken gecenin bir yarısı uykudan uyanır bebe muhallebisi yapar yerdim :KK70:mutfak tıkırtılarına rahmetli babam da uyanır benle birlikte muhallebi yerdi, o da pek severdi tatlıyı, genlerimde var tatlıseverlik, damarımda kandan çok tatlı şerbeti var sanırım :KK70:bir de sütlü ya da şerbetli olsun fark etmez acayip tatlı olacak, yerken insanların içi bayılır hani, ben öyle tatlıları seviyorum:silah:
Bende öyleyim :))

:KK70::KK70:
Bir tatlılar bir de çikolata, 1kg'luk Nutella alıyorum ertesi güne eşim dibini sıyırmak zorunda kalıyor, kaşık kaşık yerim :KK70:fabrikası bugün yok satıyorsa sayemdedir, bana hisse vermeleri lazım :)))
Bu da çocukluktan gelme kötü bir huy, baş ucumda çikolata kavanozuyla uyur kimse yemesin diye saklardım :KK70:
Oyyyyy harbi seni ortak yapmalılar fabrikaya o zaman abla yaaa yeme o kadar zararlı O ne öyle iki kaşık zor yerim birde hic kilom yok de surda düşüp bayılalım artık

Back