- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
Bilemedim, tepki olur mu diye değiştim tarifimi. Artık nasip tatlı anane
Niye olsun ki sen zaten karar vermişsin onu yapacaksın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedim, tepki olur mu diye değiştim tarifimi. Artık nasip tatlı anane
Yapsaydın orjinal tarif niye olmasın olurdu nisastasizFırın sütlacı mı yapsaydım?
Niye olsun ki sen zaten karar vermişsin onu yapacaksın..
Neyse canım, geçti artık. Nasip süt helvasına dönmekmiş.Yapsaydın orjinal tarif niye olmasın olurdu nisastasiz
Ellerine sağlık nasip bunaymis dediğin gibiNeyse canım, geçti artık. Nasip süt helvasına dönmekmiş.
Hayırlı pazarlar abla.Ben kaçtım pazara gidiyorum görüşürüz
Senin helva kelimesini görünce bölettim gözlerimi Allahtan çakışmadıkHayırlı pazarlar abla.
Merak ettim tarifini, sütlü helva mı yaptın?Senin helva kelimesini görünce bölettim gözlerimi Allahtan çakışmadık
Yükledim bende :)
Ay tutmayin beni dedim aman Tanrim didim Duzsuzum bildirim.gelince eşime pinar sut al dedim gerisi vardi zaten :) ama.evet gece yaptim vallaNe hayinsiniz beeeee hemen 3 tarif oldu bile tevafuk55 kız bi dursana ahaahhahaha gece mı yaptın nee
Onaylanmadı henüz ablacım bekliyorummleylmira kuzum, tarifin nerede yahu?
Bu ay ilk defa böyle bir kategori yapıyoruzBiz bir senedir Pınar ürünleri kullanmıyoruz. Sütlü tatlı yapmasını da yemesini de çok severim. Keşke marka kısıtlaması olmasaydı.
Bu ay ilk defa böyle bir kategori yapıyoruz
Kuralımız geçerliPınar ürünü olmayan tarifi kabul edemiyoruz