• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Çaldın işte tarifi mi :lülülü::lülülü:

Pehhhhh, yumurta kiramiyor hanım abla, sen tatlı işte :olamaz::olamaz:

Sayende sonuncu olmayacağım desene :KK70::KK70:

En son dişleri yaptiriyordun abla, geldimi dişlerin :deli: ne tatlısı :mapus:

:süslü::süslü: hem tarifi mi yurut, hem bana kulahi kakalamaya çalış, sonra lunyayi at de :KK62:

:KK70::KK70:
Ben anlamam tatlılarımı isterim yoksa kimseye oy moy yok, yiyemeden ağzımın suyu aka aka oy kullanıyorum, yazık değil mi bana :KK70:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. lütfen ablacım ek kuralı unutmayın, benim adresi veriyorum kargoya verirsiniz size zahmet:KK70: Site mah. Kadınlar Kulübü platformu, Yönetim caddesi, Moderatör apartmanı No:2:KK70:

:KK70::KK70:
Ben anlamam tatlılarımı isterim yoksa kimseye oy moy yok, yiyemeden ağzımın suyu aka aka oy kullanıyorum, yazık değil mi bana :KK70:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. lütfen ablacım ek kuralı unutmayın, benim adresi veriyorum kargoya verirsiniz size zahmet:KK70: Site mah. Kadınlar Kulübü platformu, Yönetim caddesi, Moderatör apartmanı No:2:KK70:
Tamam ablam o iş ben de hiç merak etme:sus::KK70:

ben tada çok önem veriyorum ama yarışma hep görsel istiyor süper foto çekiyorum ama siteye yüklerken kalitesini düşürmek gerekiyor canlılığı gidiyo yani hep bi bahane var :)))
Bahaneleri kabul etmiyorum o tarif buraya gelecek:mapus:Sen böyle söylersen hiç madalya almayanlar neler söyler:deli:

Ben ki 7.kez katılmamda aldım madalyayı,benimle 4 madalya alanı aynı kefeye mi koyuyorsun ?:bicak:
Benim neyimden korkuyorsun :skandal:
2 ,3 madalyası olandan korkun ,benim gibi tek madalyası olan gariban birinden korkmayın :KK53:
kuzum sunum yemek seçiş süper haksızlık etme kendine

Back