- 22 Temmuz 2017
- 44.516
- 132.048
- 598
Geçer canım geçer, kansızlık varsa acilinden vitamin takviyeleri lazım ve yiyebilirsen dalak ye.Ahh canım hiç sorma
O bitmeden bu başladı
Zaten kansızlık var
Üst üste geldi hepsi
İnşallah geçer sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer canım geçer, kansızlık varsa acilinden vitamin takviyeleri lazım ve yiyebilirsen dalak ye.Ahh canım hiç sorma
O bitmeden bu başladı
Zaten kansızlık var
Üst üste geldi hepsi
İnşallah geçer sağolasın
Geçmiş olsun canımKatılmak isterim
Ama nefes alamıyorum
Hastayım kızlar
İyi olursam yapayım
Galiba ama hemen değil
Perşembe veya çarşamba yaparım buyuk ıhtımal sende katıl sendeee
Düşüneyim bakalım hiç ümidim yok kendimden :)Onlar korkularını yendiler ve katıldılar baktılar rezil olacak birşey yokmuş
Geçmiş olsun canımDaha vaktimiz çok biz beklerizKatılmak isterim
Ama nefes alamıyorum
Hastayım kızlar
İyi olursam yapayım
Hadi oradan biz sanki seni bilmiyorumolsa dükkan senin olmayan şeyi gösteremiyorum
Biz bir görelimDüşüneyim bakalım hiç ümidim yok kendimden :)
ben tada çok önem veriyorum ama yarışma hep görsel istiyor süper foto çekiyorum ama siteye yüklerken kalitesini düşürmek gerekiyor canlılığı gidiyo yani hep bi bahane var :)))Hadi oradan biz sanki seni bilmiyorum
Önce ben görsem hepimiz için çok daha iyi olurBiz bir görelim
Çaldın işte tarifi mi
Pehhhhh, yumurta kiramiyor hanım abla, sen tatlı işte
Sayende sonuncu olmayacağım desene
En son dişleri yaptiriyordun abla, geldimi dişlerin ne tatlısı
hem tarifi mi yurut, hem bana kulahi kakalamaya çalış, sonra lunyayi at de
Tamam ablam o iş ben de hiç merak etme
Ben anlamam tatlılarımı isterim yoksa kimseye oy moy yok, yiyemeden ağzımın suyu aka aka oy kullanıyorum, yazık değil mi bana
Nevreste lütfen ablacım ek kuralı unutmayın, benim adresi veriyorum kargoya verirsiniz size zahmet Site mah. Kadınlar Kulübü platformu, Yönetim caddesi, Moderatör apartmanı No:2
Tamam sen malzeme listesini kendini ekleBizde pinar süt yok pinar var tatlı gibi zaten olar mı fotolarımı atayım sana Nevreste yapılsını babama sormam lazim
Yapmazsan çok kırılırım hatta ağlarımÖnce ben görsem hepimiz için çok daha iyi olur
Pınar süt var da tarif bulayım
Bahaneleri kabul etmiyorum o tarif buraya gelecekSen böyle söylersen hiç madalya almayanlar neler söylerben tada çok önem veriyorum ama yarışma hep görsel istiyor süper foto çekiyorum ama siteye yüklerken kalitesini düşürmek gerekiyor canlılığı gidiyo yani hep bi bahane var :)))
Ben ki 7.kez katılmamda aldım madalyayı,benimle 4 madalya alanı aynı kefeye mi koyuyorsun ?
kuzum sunum yemek seçiş süper haksızlık etme kendineBen ki 7.kez katılmamda aldım madalyayı,benimle 4 madalya alanı aynı kefeye mi koyuyorsun ?
Benim neyimden korkuyorsun
2 ,3 madalyası olandan korkun ,benim gibi tek madalyası olan gariban birinden korkmayın
Canımsınkuzum sunum yemek seçiş süper haksızlık etme kendine
Tam beni söylememiş dedim trip yapiyordum ki neyseki tek olarak cagirilmisim@tuzsuz_ruh bize sütlü tatlı yapacak mısın
Evet canım, bazı arkadaşlar özel çağırıldı.Tam beni söylememiş dedim trip yapiyordum ki neyseki tek olarak cagirilmisim