Hanımefendi çizgisinden sapmalar oluyor diyorsunuz yaniKışkırtılmadığım sürece pek dil uzatmıyorum ama sataşan olunca da kaliteli gacı olmaktan çıkıyorum
Kız ne sunumu ben evde yemeği kocamın önüne kazanla koyuyorum
Uzerine afiyet pek kazmayimdir hahahahaO kadar yani
Ben normalde de duygusalımdır ya, senin tam aksine çok etkileniyorum ben demek kibir de karşımdakini kırmak istemem ama gittim üsluptan banlandım
Canım dini yoruma girecek belki, inşallah banlanmam ama bir İlahiyat mezunu olarak cevap vereyim kabul edersen :)
Kuran'da Bakara Suresi 233. ayette emzirme süresinin 2 yıl olduğu yazar. 3 yıl değil yani. Ayet şu şekilde;
"Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. Bu, emzirmeyi mükemmel şekliyle uygulamak isteyenler içindir. Annelerin, münasip şekilde yiyeceğini giyeceğini sağlamak, babanın görevidir. Hiçbir kimse takatinin dışında bir görevle yükümlü tutulmaz. Çocuk yüzünden ne annesi, ne de babası zarar görmemelidir...." diye devam eder, uzun bir ayettir.
Ayrıca üç aylarda sütten kesme kesmeme gibi bir durum yok (dinen) belki yöresel bir adettir bilemem ama Kuran'da ayet bu şekilde. İstenilen, uygun olan zamanda sütten kesilebilir. Zorlama yok bu açıdan.
Çok teşekkür ederim, tarifimi beğenmeniz beni çok mutlu etti1 numaram=kalpli porsiyonluk pasta oyumu verdiğim, 2 ci olarakta paşa sarması,genel olarak hepsi güzel yarışmacı arkadaşlara başarılar....
vışş benımkı cinsKız ne sunumu ben evde yemeği kocamın önüne kazanla koyuyorum
Hanımefendi çizgisinden sapmalar oluyor diyorsunuz yanibanlanma hatıra defteri diye bir sayfa açmak lazım, banlanınca hissedilenleri yazmanız için ama lütfen sansürlü olsun, ilk ban anında yediğim küfürleri tahmin etsem de okumak iyi fikir değil
Normalde çok hanım hatın bi insanımdır bazen bdv bu çizgimden çıkarıyorHanımefendi çizgisinden sapmalar oluyor diyorsunuz yanibanlanma hatıra defteri diye bir sayfa açmak lazım, banlanınca hissedilenleri yazmanız için ama lütfen sansürlü olsun, ilk ban anında yediğim küfürleri tahmin etsem de okumak iyi fikir değil
Eşin geleceğin kp olacakHahaha o da dogru
Esim diyor ki evlendirmeyelim oglani bizimle otursun.he dedim bize sorar sanki evleneyim mi diye
Gider haber bile vermeden evlenir bu yeni nesil. Kocam kafayi yedi iyice.
Kepceyle vur enistenin kafasinavışş benımkı cins
Hayatta yemez
Pembik sunumlar mı yapıyorsun?vışş benımkı cins
Hayatta yemez
Arapça öğretmenliği de yapıyorum, belki oradan yabancı dil öğretmeni/İngilizce öğretmeni diye kalmıştır. Nasıl bağladım amaBen seni İngilizce öğretmeni sanıyordum ya :) Nereden uydurduysam ehehe.
Ahretlik aslında hat olacak böyle alo 999 gibi banlandığın anda açıp yav ne oluyor ne dedim kim banladı bana o banlayanı getirin diyebileceksin ama işte telefon susmazNevoş bide sakin nasıl banlansın yahu.
Bak bu iyi bir fikir ahretliğim açın bir defter yazıp çiziktirelim anında neler hissediyoruz ne düşünüyoruz mesela
Hahahah dimi. Bari sonradan haber versin. Getirsin bana bir rus gelin. Konsoloslukta evlendim desin. Oh mis. Tadindan yenmez.Eşin geleceğin kp olacak
Oğluma hesap açtırdık bizde daha 5 aylık
Eşim düğününe kadar ellemeyiz o zamanın kızları herşeyin iyisini ister dolar uçar falan dedi
Ne düğünü canım inşallah ben evleniyorum der nikah sonrası eğlencesine yada yemeğine davet eder giyinir gideriz
Hatta direk ben evlendim buda gelininiz desede olur
Rica ederim .başarılar bol şans...Çok teşekkür ederim, tarifimi beğenmeniz beni çok mutlu etti
Arapça öğretmenliği de yapıyorum, belki oradan yabancı dil öğretmeni/İngilizce öğretmeni diye kalmıştır. Nasıl bağladım ama
Senin alanın neydi canım?
Ben de okul öncesi öğretmenisin diye düşünmüştümArapça öğretmenliği de yapıyorum, belki oradan yabancı dil öğretmeni/İngilizce öğretmeni diye kalmıştır. Nasıl bağladım ama
Senin alanın neydi canım?
Hahahah dimi. Bari sonradan haber versin. Getirsin bana bir rus gelin. Konsoloslukta evlendim desin. Oh mis. Tadindan yenmez.
Benj ugrastirmasin bohcayla sandikla sepetle valla koyarim babasiyla beraber kapinin onune
Ahretlik aslında hat olacak böyle alo 999 gibi banlandığın anda açıp yav ne oluyor ne dedim kim banladı bana o banlayanı getirin diyebileceksin ama işte telefon susmaztoplu kıyımlarda hat kitlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?