- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Maşallah yavruya şu işi çözelim madem yav. Bizede zor onlarada bu kadar yenecek lezzet varken cok cok cok nereye kadar2.5 oldu ablasi. Ellerinden oper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah yavruya şu işi çözelim madem yav. Bizede zor onlarada bu kadar yenecek lezzet varken cok cok cok nereye kadar2.5 oldu ablasi. Ellerinden oper
Bende memenin icinde bise de kalmadi ayolMaşallah yavruya şu işi çözelim madem yav. Bizede zor onlarada bu kadar yenecek lezzet varken cok cok cok nereye kadar
Canım ağzına sağlık Allah razı olsun bilgilendirdin bizide. Ben çok oldu dini yorum yapalı gideceksek ver elini yolda yorumlaşarak gidelimCanım dini yoruma girecek belki, inşallah banlanmam ama bir İlahiyat mezunu olarak cevap vereyim kabul edersen :)
Kuran'da Bakara Suresi 233. ayette emzirme süresinin 2 yıl olduğu yazar. 3 yıl değil yani. Ayet şu şekilde;
"Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. Bu, emzirmeyi mükemmel şekliyle uygulamak isteyenler içindir. Annelerin, münasip şekilde yiyeceğini giyeceğini sağlamak, babanın görevidir. Hiçbir kimse takatinin dışında bir görevle yükümlü tutulmaz. Çocuk yüzünden ne annesi, ne de babası zarar görmemelidir...." diye devam eder, uzun bir ayettir.
Ayrıca üç aylarda sütten kesme kesmeme gibi bir durum yok (dinen) belki yöresel bir adettir bilemem ama Kuran'da ayet bu şekilde. İstenilen, uygun olan zamanda sütten kesilebilir. Zorlama yok bu açıdan.
Sarılsın büyüyünce zor sarılır hele erkek çocuk sen gel bi sarılim dersin o anne ya bi dur derBende memenin icinde bise de kalmadi ayol
Oglum dudak tiryakisi. Askla sariliyor memeye sayko evlat
Hahaha o da dogruSarılsın büyüyünce zor sarılır hele erkek çocuk sen gel bi sarılim dersin o anne ya bi dur der
Aynen bez bırakmak biraz daha zor ve zaman alıyorMemeden baslayacagim ya zor olani sona birakayim diyorum hayirlisi artik. Yok beraber ben beceremem zaten cocuk napsin
Bir kere banlandım. Bir daha yaşamak istemiyorum, çok kötüydü benceCanım ağzına sağlık Allah razı olsun bilgilendirdin bizide. Ben çok oldu dini yorum yapalı gideceksek ver elini yolda yorumlaşarak gidelim
Bende ilk kez duydum ama Kuranda 3 yaşına kadar emzirin diye ayet var demekki 2 yaşından sonrası uygun değil. Kurana bağlıysak ona göre 2 yaş bitti işte bırakması lazım. 3 aylarla alakası olduğunu sanmıyorum @HemDeliHemAsik bilir belki :)
Ağzımız tatlansın kıbrıs tatlısı yer misinGözlerim neler okudu az önce?
Yemek forumunda hele hele tatlı kategorisinde olmayacak muhabbetler
Kendisi meşhur oldu sizinle tatlısını paylaşır mı bilemedimO da olur bardakta çilenkli pudingte olur . H E
Bende kocan gibi düşünüyorum benim evladım maşallah çok bi başka(anaların asl lafı)Hahaha o da dogru
Esim diyor ki evlendirmeyelim oglani bizimle otursun.he dedim bize sorar sanki evleneyim mi diye
Gider haber bile vermeden evlenir bu yeni nesil. Kocam kafayi yedi iyice.
Bende bezi yaza bıraktımmAynen bez bırakmak biraz daha zor ve zaman alıyor
Ama yazın en uygun zaman
Benn ohooo çook banlandım bişey olmuyor gidiyosun sonra geri geliyosunBir kere banlandım. Bir daha yaşamak istemiyorum, çok kötüydü bence
Ben heyecanımdan yanlış yazmışım 2 yazacağıma 3 yazmışım :))Canım yanlışlık olmasın kuranda yazan ayet 3 yaş değil 2 tam yil olarak gecer. Başka bir ayette de hamilelik ve emzirme toplam 30 ay olarak geçiyor.
Paylaşmazsa sabahki okuyup üflemelerimi geri alırım H EKendisi meşhur oldu sizinle tatlısını paylaşır mı bilemedim
Ben banlanmaktan kasarlandim artik hic bise hissetmiyorum hahahahahBir kere banlandım. Bir daha yaşamak istemiyorum, çok kötüydü bence
Ya nasıl alıştın banlandığında KKyı özlemiyor musun mesela, ben çok özledim. O bir gün geçmek bilmediBen banlanmaktan kasarlandim artik hic bise hissetmiyorum hahahahah