• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Kışkırtılmadığım sürece pek dil uzatmıyorum ama sataşan olunca da kaliteli gacı olmaktan çıkıyorum:KK14:
Hanımefendi çizgisinden sapmalar oluyor diyorsunuz yani :KK70:banlanma hatıra defteri diye bir sayfa açmak lazım, banlanınca hissedilenleri yazmanız için ama lütfen sansürlü olsun, ilk ban anında yediğim küfürleri tahmin etsem de okumak iyi fikir değil :KK70:

Canım dini yoruma girecek belki, inşallah banlanmam ama bir İlahiyat mezunu olarak cevap vereyim kabul edersen :)

Kuran'da Bakara Suresi 233. ayette emzirme süresinin 2 yıl olduğu yazar. 3 yıl değil yani. Ayet şu şekilde;
"Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. Bu, emzirmeyi mükemmel şekliyle uygulamak isteyenler içindir. Annelerin, münasip şekilde yiyeceğini giyeceğini sağlamak, babanın görevidir. Hiçbir kimse takatinin dışında bir görevle yükümlü tutulmaz. Çocuk yüzünden ne annesi, ne de babası zarar görmemelidir...." diye devam eder, uzun bir ayettir.

Ayrıca üç aylarda sütten kesme kesmeme gibi bir durum yok (dinen) belki yöresel bir adettir bilemem ama Kuran'da ayet bu şekilde. İstenilen, uygun olan zamanda sütten kesilebilir. Zorlama yok bu açıdan.

Ben seni İngilizce öğretmeni sanıyordum ya :) Nereden uydurduysam ehehe.

ahh eski H E H E olucaktıı :KK70: Şimdi banlıydı bence.
Artık kendımı tutuyorum . Nevoş bana iyi örnek oldu :KK200:

Nevoş bide sakin nasıl banlansın yahu.

Hanımefendi çizgisinden sapmalar oluyor diyorsunuz yani :KK70:banlanma hatıra defteri diye bir sayfa açmak lazım, banlanınca hissedilenleri yazmanız için ama lütfen sansürlü olsun, ilk ban anında yediğim küfürleri tahmin etsem de okumak iyi fikir değil :KK70:

Bak bu iyi bir fikir ahretliğim açın bir defter yazıp çiziktirelim anında neler hissediyoruz ne düşünüyoruz mesela :KK70:

Normalde çok hanım hatın bi insanımdır bazen bdv bu çizgimden çıkarıyor:KK28:
Yok küfretmedim ama Allah' ım noluyor dedim bi dumura uğradım tam olarak şöyle oldum:KK57:

Hahaha o da dogru
Esim diyor ki evlendirmeyelim oglani bizimle otursun.he dedim bize sorar sanki evleneyim mi diye
Gider haber bile vermeden evlenir bu yeni nesil. Kocam kafayi yedi iyice.
Eşin geleceğin kp olacak :KK70:
Oğluma hesap açtırdık bizde daha 5 aylık
Eşim düğününe kadar ellemeyiz o zamanın kızları herşeyin iyisini ister dolar uçar falan dedi
Ne düğünü canım inşallah ben evleniyorum der nikah sonrası eğlencesine yada yemeğine davet eder giyinir gideriz:halay:
Hatta direk ben evlendim buda gelininiz desede olur:KK53:

Ben seni İngilizce öğretmeni sanıyordum ya :) Nereden uydurduysam ehehe.
Arapça öğretmenliği de yapıyorum, belki oradan yabancı dil öğretmeni/İngilizce öğretmeni diye kalmıştır. Nasıl bağladım ama :halay:
Senin alanın neydi canım? :KK36:

Nevoş bide sakin nasıl banlansın yahu.

Bak bu iyi bir fikir ahretliğim açın bir defter yazıp çiziktirelim anında neler hissediyoruz ne düşünüyoruz mesela :KK70:
Ahretlik aslında hat olacak böyle alo 999 gibi banlandığın anda açıp yav ne oluyor ne dedim kim banladı bana o banlayanı getirin diyebileceksin ama işte telefon susmaz :KK70: toplu kıyımlarda hat kitlenir :KK70:

Eşin geleceğin kp olacak :KK70:
Oğluma hesap açtırdık bizde daha 5 aylık
Eşim düğününe kadar ellemeyiz o zamanın kızları herşeyin iyisini ister dolar uçar falan dedi
Ne düğünü canım inşallah ben evleniyorum der nikah sonrası eğlencesine yada yemeğine davet eder giyinir gideriz:halay:
Hatta direk ben evlendim buda gelininiz desede olur:KK53:
Hahahah dimi. Bari sonradan haber versin. Getirsin bana bir rus gelin. Konsoloslukta evlendim desin. Oh mis. Tadindan yenmez.
Benj ugrastirmasin bohcayla sandikla sepetle valla koyarim babasiyla beraber kapinin onune ;)

Arapça öğretmenliği de yapıyorum, belki oradan yabancı dil öğretmeni/İngilizce öğretmeni diye kalmıştır. Nasıl bağladım ama :halay:

Olabilir, yabancı dil öğretiyorum falan diye bir şey yazdıysan belki oradan okumuşumdur hatlar karışmıştır ehehe :) Psikologum ben hayatım.

Ben de okul öncesi öğretmenisin diye düşünmüştümHoppa

Hahahah dimi. Bari sonradan haber versin. Getirsin bana bir rus gelin. Konsoloslukta evlendim desin. Oh mis. Tadindan yenmez.
Benj ugrastirmasin bohcayla sandikla sepetle valla koyarim babasiyla beraber kapinin onune :KK66:

Ben olayım mı gelinin? :rolleyes: Biraz karta kaçmış bir gelin olur ama :D

Ahretlik aslında hat olacak böyle alo 999 gibi banlandığın anda açıp yav ne oluyor ne dedim kim banladı bana o banlayanı getirin diyebileceksin ama işte telefon susmaz :KK70: toplu kıyımlarda hat kitlenir :KK70:

Telefon zor iş ahretlik,bu seferde kulakların iyi çınlar gibi sanki,gel vazgeçelim biz bundan sağlık açısından daha avantajlı :KK70:unuttum zannetme gene kestin cezayı bana neyseki hafta sonuna denk geldi :KK70::KK70:dizlerimde bir ağrıyorki sorma :KK70:

Back