Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
yazacağıma 3 yazmışım :))

Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorum LezzetliCipetpet gibi

Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak

Dini konuda yanlış yönlendirme tehlikeli vebali var haklısın susmamak gerek zaten :)

Ya nasıl alıştın banlandığında KKyı özlemiyor musun mesela, ben çok özledim. O bir gün geçmek bilmedi
Cogu zaman aaaa banlanmisim ya la moduna girdim agzimin ayari olmadigi icin soyledigim hangi cumleden oturu banlandigimi anlamam uzun suruyor

Sonra beni istemedin kk, beni istemeyeni ben hicccc istemem pfff dedim hahahaha
Sonra opustuk baristik
Agamin kestigi parmak acimaz

Sana çekmişim

Ben tek tek eledim, en son 6 tarif kalmıştı onlara oy verir gibi yaptım. Diğerlerinde elim oy vere tıklamadı aklım kaldığı için, trileçede oy verebildim keşke 6 oy verebilseydim dedim bu kategoride

Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim
Aynen ya
1 keremi banlandın yoksa
Evet sadece bir kere yedim kırmızı kartı Enişte Bey güzel bulmuş bunu sen de çok banlanıyorsun galiba arada görüyorum grilenmiş oluyorsun

O kadar yani

Ben normalde de duygusalımdır ya, senin tam aksine çok etkileniyorum ben demek ki bir de karşımdakini kırmak istemem ama gittim üsluptan banlandım

Hmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem

Paylaşmam mıı yaaaa .
Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok
Şu aşure dağıtılan alimiyon kaplar var ya onlarla yap

Hmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem

Paylaşmam mıı yaaaa .
Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok
Bardaklarımızı alır geliriz biz yaa, ne diyorsunnnn

Kışkırtılmadığım sürece pek dil uzatmıyorum ama sataşan olunca da kaliteli gacı olmaktan çıkıyorum

Bende öyleyim,damarıma basarlarsa iş değişiyor,kötü söz asla kullanmam..
Bir kere yaptım onu 4 gün ceza almıştım,hatalı olan bendim..

Benim bdev yada siyasetten gidiyorum sürekli..
Kaç kere banlandım sayısını bile bilmiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…