yazacağıma 3 yazmışım :))
Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştimBen banlanmaktan kasarlandim artik hic bise hissetmiyorum hahahahah
Dini konuda yanlış yönlendirme tehlikeli vebali var haklısın susmamak gerek zaten :)Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorumLezzetliCipetpet gibi
Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak
Ya nasıl alıştınbanlandığında KKyı özlemiyor musun mesela, ben çok özledim. O bir gün geçmek bilmedi
Cogu zaman aaaa banlanmisim ya la moduna girdimYa nasıl alıştınbanlandığında KKyı özlemiyor musun mesela, ben çok özledim. O bir gün geçmek bilmedi
Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim
Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim
Sana çekmişimValla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorumLezzetliCipetpet gibi
Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak
Banlansam da ziyaretçi olarak okuyorum ama hep ben banlıyken güzel konular açılıyorBir keresindede eşim,ne oldu kırmızı kartmı gördün yoksa dedi
Banlansam da ziyaretçi olarak okuyorum ama hep ben banlıyken güzel konular açılıyor
Kışkırtılmadığım sürece pek dil uzatmıyorum ama sataşan olunca da kaliteli gacı olmaktan çıkıyorumAynen ne ekşınlı konuları kaçırıyoruz burada.
Dilimizi tutabilsek keşke ..
Aynen yaBen ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim
Evet sadece bir kere yedim kırmızı kartı1 keremi banlandın yoksa
O kadar yaniCogu zaman aaaa banlanmisim ya la moduna girdimagzimin ayari olmadigi icin soyledigim hangi cumleden oturu banlandigimi anlamam uzun suruyor
Sonra beni istemedin kk, beni istemeyeni ben hicccc istemem pfff dedim hahahaha
Sonra opustuk baristik
Agamin kestigi parmak acimaz
Şu aşure dağıtılan alimiyon kaplar var ya onlarla yapHmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem
Paylaşmam mıı yaaaa .
Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok
Bardaklarımızı alır geliriz biz yaa, ne diyorsunnnnHmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem
Paylaşmam mıı yaaaa .
Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok
SunumŞu aşure dağıtılan alimiyon kaplar var ya onlarla yap
Kışkırtılmadığım sürece pek dil uzatmıyorum ama sataşan olunca da kaliteli gacı olmaktan çıkıyorum
Aynen ya
Evet sadece bir kere yedim kırmızı kartıEnişte Bey güzel bulmuş bunu sen de çok banlanıyorsun galiba arada görüyorum grilenmiş oluyorsun
O kadar yani
Ben normalde de duygusalımdır ya, senin tam aksine çok etkileniyorum ben demek kibir de karşımdakini kırmak istemem ama gittim üsluptan banlandım
Tamam çıkın çıkın gelın ..Bardaklarımızı alır geliriz biz yaa, ne diyorsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?