• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Cacaron bi geline denk gelirim diye tirsiyorum hahahahha
Sana bu gidişle en dişli gelin çatacak, bdvnin ennnn dertli kayınvalidesi olursun, sana özel en dertli kayınvalide kategorisi açarız :-)
Ben kayınvalidelik kurslarını ahretlikten almaya başlayacağım, eli bele koymadan bakışla damat tırsıtma bölümünden başlamak istiyorum ama bakalım nasip :KK70:

Aynen vallla birde genç olacaklar hiç bakmıyorlar bize ahretlik,örsünler örtülerimizide dizlerimize koyarız :KK70: jellerim var onları sürüyorum iyi geliyor birazcık.:KK70:yoksa kaporta çökecek.

Zamane gelmleri iştee hahahahahaa :KK70:
Aman sus sus, iyisin maşallah, bunların yanında kaporta dersen rezil ederler bizi, bak ben hiç oram buram ağrıyor diyor muyum, şanıma leke gelmesin makaraya alacaklar yoksa :KK70:

Sana bu gidişle en dişli gelin çatacak, bdvnin ennnn dertli kayınvalidesi olursun, sana özel en dertli kayınvalide kategorisi açarız :-)
Ben kayınvalidelik kurslarını ahretlikten almaya başlayacağım, eli bele koymadan bakışla damat tırsıtma bölümünden başlamak istiyorum ama bakalım nasip :KK70:

Zamanı gelsin verecem tüyoları sana ahretlik,:KK70:

Aman sus sus, iyisin maşallah, bunların yanında kaporta dersen rezil ederler bizi, bak ben hiç oram buram ağrıyor diyor muyum, şanıma leke gelmesin makaraya alacaklar yoksa :KK70:

Gene iyiyiz maşallah yaa,işin şakası tabide bazı yaşıtlarıma bakıyorumda resmen çökenler var :KK53:

Nisan alisverisinde tekme tokat kavga edenler var kapalicarsida
Tovbes diye diye kaciyorum yanlarindan her gordugumde.
Allahim sen hayirlisini ver diyorum ama
Bana da onlardan verirse hadi buyur burdan yak :KK66:
Off çok fena ben kafama huni takar aslında ben yoğumm derdim heralde:bicak:
Ben tek başıma çıkmıştım hepsini hatırlamıyorum ama hard disk spor ayakkabı eşime kol düğmesi zippo falan almıştım:-)

Abooo:KK45:
Darki nasil bilirdiniz:ruh:
Ativerin bir like da gomelim merhumeyi toprak kabul etsin bari:KK53:

Gene iyiyiz maşallah yaa,işin şakası tabide bazı yaşıtlarıma bakıyorumda resmen çökenler var :KK53:
Tabii canım, bakma yine maşallahımız var:nazar: bir de diz battaniyesiyle örme yeleklerimiz olsaydı iyi olurdu, tembel çıktı bunlar örmüyorlar :KK12: benim biraz surat buruştu, yerçekimine yenik düşüyorum ama olsun ölüm bile yeter buradakilere :KK70:

Off çok fena ben kafama huni takar aslında ben yoğumm derdim heralde:bicak:
Ben tek başıma çıkmıştım hepsini hatırlamıyorum ama hard disk spor ayakkabı eşime kol düğmesi zippo falan almıştım:-)
Zippo he
E harikaymis dostlar basina masallah

Abooo:KK45:
Darki nasil bilirdiniz:ruh:
Ativerin bir like da gomelim merhumeyi toprak kabul etsin bari:KK53:
:KK70:
Ya artık davetiye bile bastırmaya üşeniyorlar, bakıyorum sosyal sayfalarda şu gün nikahımız var yazıyor, ah ah artık torunları bile netten göreceğiz sanal anneanne babaanne olacağız, like'la torunu, 1 öpücük bir maşallah emojisi tamamdır :KK70:

Tabii canım, bakma yine maşallahımız var:nazar: bir de diz battaniyesiyle örme yeleklerimiz olsaydı iyi olurdu, tembel çıktı bunlar örmüyorlar :KK12: benim biraz surat buruştu, yerçekimine yenik düşüyorum ama olsun ölüm bile yeter buradakilere :KK70:

Gne iyiyiz maşallah,kızalım bunlarada örsünler birer tane battaniye..
O kadar olacak ahretlik,zamana karşı yarışıyoruz aetık :KK70:

Zippo he
E harikaymis dostlar basina masallah

Zippo çakmak markasıdır..

Nevoş bide sakin nasıl banlansın yahu.

Bak bu iyi bir fikir ahretliğim açın bir defter yazıp çiziktirelim anında neler hissediyoruz ne düşünüyoruz mesela :KK70:
Az kaldı içimdeki canavarı çıkartacaklar:70:

Olabilir, yabancı dil öğretiyorum falan diye bir şey yazdıysan belki oradan okumuşumdur hatlar karışmıştır ehehe :) Psikologum ben hayatım.
Yarışmaya katılmadan tariflere olumsuz yorum yapanların psikolojisi hakıında bilgi alabilir miyiz psikologum:KK45:

Back