• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
yazacağıma 3 yazmışım :))

Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorum LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet gibi :D

Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak :(

Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorum LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet gibi :KK70:

Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak :KK43:
Dini konuda yanlış yönlendirme tehlikeli vebali var haklısın susmamak gerek zaten :)
:15:

Ya nasıl alıştın :-) banlandığında KKyı özlemiyor musun mesela, ben çok özledim. O bir gün geçmek bilmedi :rolleyes:
Cogu zaman aaaa banlanmisim ya la moduna girdim ;) agzimin ayari olmadigi icin soyledigim hangi cumleden oturu banlandigimi anlamam uzun suruyor ;)

Sonra beni istemedin kk, beni istemeyeni ben hicccc istemem pfff dedim hahahaha
Sonra opustuk baristik
Agamin kestigi parmak acimaz ;)

Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorum LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet gibi :KK70:

Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak :KK43:
Sana çekmişim :-)

Ben tek tek eledim, en son 6 tarif kalmıştı onlara oy verir gibi yaptım. Diğerlerinde elim oy vere tıklamadı aklım kaldığı için, trileçede oy verebildim :-) keşke 6 oy verebilseydim dedim bu kategoride :-)

Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim:olamaz:
Aynen ya :-)
1 keremi banlandın yoksa :olamaz:
Evet sadece bir kere yedim kırmızı kartı :-) Enişte Bey güzel bulmuş bunu :duduk: sen de çok banlanıyorsun galiba arada görüyorum grilenmiş oluyorsun:KK48:

Cogu zaman aaaa banlanmisim ya la moduna girdim :KK66: agzimin ayari olmadigi icin soyledigim hangi cumleden oturu banlandigimi anlamam uzun suruyor :KK66:

Sonra beni istemedin kk, beni istemeyeni ben hicccc istemem pfff dedim hahahaha
Sonra opustuk baristik
Agamin kestigi parmak acimaz :KK66:
O kadar yani :halay:

Ben normalde de duygusalımdır ya, senin tam aksine çok etkileniyorum ben demek ki :-) bir de karşımdakini kırmak istemem ama gittim üsluptan banlandım :confused:

Hmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem o_O

Paylaşmam mıı yaaaa . :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok :eek:
Şu aşure dağıtılan alimiyon kaplar var ya onlarla yap:dondurma:

Hmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem o_O

Paylaşmam mıı yaaaa . :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok :eek:
Bardaklarımızı alır geliriz biz yaa, ne diyorsunnnn :-)

Kışkırtılmadığım sürece pek dil uzatmıyorum ama sataşan olunca da kaliteli gacı olmaktan çıkıyorum:KK14:

Bende öyleyim,damarıma basarlarsa iş değişiyor,kötü söz asla kullanmam..
Bir kere yaptım onu 4 gün ceza almıştım,hatalı olan bendim..

Aynen ya :-)

Evet sadece bir kere yedim kırmızı kartı :-) Enişte Bey güzel bulmuş bunu :duduk: sen de çok banlanıyorsun galiba arada görüyorum grilenmiş oluyorsun:KK48:

O kadar yani :halay:

Ben normalde de duygusalımdır ya, senin tam aksine çok etkileniyorum ben demek ki :-) bir de karşımdakini kırmak istemem ama gittim üsluptan banlandım :confused:

Benim bdev yada siyasetten gidiyorum sürekli..
Kaç kere banlandım sayısını bile bilmiyorum hiç.

Back