• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Eşin geleceğin kp olacak :KK70:
Oğluma hesap açtırdık bizde daha 5 aylık
Eşim düğününe kadar ellemeyiz o zamanın kızları herşeyin iyisini ister dolar uçar falan dedi
Ne düğünü canım inşallah ben evleniyorum der nikah sonrası eğlencesine yada yemeğine davet eder giyinir gideriz:halay:
Hatta direk ben evlendim buda gelininiz desede olur:KK53:
Senin bebe büyüyene kadar kız istemeler, nişan ve düğünler netten yapılmaya başlanır, damadı like'lamak kızı verdim demek olur, bir çikolata bir çiçek emojisiyle dünürlerin sosyal medya hesabına ziyarete gidersiniz, kınada 2 YouTube videosundan şarkı armağan edersiniz, netten nikah kıyan memur nikahı kıyar, 2 alkış emojisi iş tamamdır hahahahaha

Hahahah dimi. Bari sonradan haber versin. Getirsin bana bir rus gelin. Konsoloslukta evlendim desin. Oh mis. Tadindan yenmez.
Benj ugrastirmasin bohcayla sandikla sepetle valla koyarim babasiyla beraber kapinin onune :KK66:

Hahahahhaa işin kolayına kaçacan demi :KK70:

Senin bebe büyüyene kadar kız istemeler, nişan ve düğünler netten yapılmaya başlanır, damadı like'lamak kızı verdim demek olur, bir çikolata bir çiçek emojisiyle dünürlerin sosyal medya hesabına ziyarete gidersiniz, kınada 2 YouTube videosundan şarkı armağan edersiniz, netten nikah kıyan memur nikahı kıyar, 2 alkış emojisi iş tamamdır hahahahaha

Hahahahahaaa :KK70::KK70:

Sonradan oğlum yaşlı gelin aldı diye BDVde konu açma ama :KK70:

Valla açar haberin olsun,senin yanındayız şimdiden :KK70:

Benim kocis kendisi devvvv bir dislike butonu zaten
Basa basa gelir 100 kilo bedeniyle:deli::KK9:
Ayyy beni de rezil edicek kosssskoca darkmorelarin sonuncusu beni yaaaa:confused:

Hahahah dimi. Bari sonradan haber versin. Getirsin bana bir rus gelin. Konsoloslukta evlendim desin. Oh mis. Tadindan yenmez.
Benj ugrastirmasin bohcayla sandikla sepetle valla koyarim babasiyla beraber kapinin onune :KK66:
Bohçamı kaldı allasen dark
Bizim hiçbiri yoktu
Hiç uğraşmam fuzuli masraf
Ben şu düğünde kapı önünde durup herkesi öpmeye ayar oluyorum
Maket pastasıyı keser gibi yapmalarına
Devasal topuzlara
Sime batırılmış vücutlara
En kötüsü gelinin emmisinden birrr çeyreekkk:KK53:

Telefon zor iş ahretlik,bu seferde kulakların iyi çınlar gibi sanki,gel vazgeçelim biz bundan sağlık açısından daha avantajlı :KK70:unuttum zannetme gene kestin cezayı bana neyseki hafta sonuna denk geldi :KK70::KK70:dizlerimde bir ağrıyorki sorma :KK70:
Yağmurlu havadandır o diz ağrısı, örmediler ki bize diz battaniyesi, burada bu kadar genç var, abla abla diyorlar ama hiiiç bakmıyorlar bize, portaldan 40 yaş sonrası yapılacak egzersizleri okudum, onları yap ahretlik, ben yapmaya başladım makine pas tutmasın diye :KK70: arada bir eklemleri de zeytinyağınla ovarım paslanıp gıcırdamazlar:KK70:

Ayy ne güzel dedin :KK72:
Amin inşallah :KK71:

Bohçamı kaldı allasen dark
Bizim hiçbiri yoktu
Hiç uğraşmam fuzuli masraf
Ben şu düğünde kapı önünde durup herkesi öpmeye ayar oluyorum
Maket pastasıyı keser gibi yapmalarına
Devasal topuzlara
Sime batırılmış vücutlara
En kötüsü gelinin emmisinden birrr çeyreekkk:KK53:
Nisan alisverisinde tekme tokat kavga edenler var kapalicarsida
Tovbes diye diye kaciyorum yanlarindan her gordugumde.
Allahim sen hayirlisini ver diyorum ama
Bana da onlardan verirse hadi buyur burdan yak ;)

Yağmurlu havadandır o diz ağrısı, örmediler ki bize diz battaniyesi, burada bu kadar genç var, abla abla diyorlar ama hiiiç bakmıyorlar bize, portaldan 40 yaş sonrası yapılacak egzersizleri okudum, onları yap ahretlik, ben yapmaya başladım makine pas tutmasın diye :KK70: arada bir eklemleri de zeytinyağınla ovarım paslanıp gıcırdamazlar:KK70:

Aynen vallla birde genç olacaklar hiç bakmıyorlar bize ahretlik,örsünler örtülerimizide dizlerimize koyarız :KK70: jellerim var onları sürüyorum iyi geliyor birazcık.:KK70:yoksa kaporta çökecek.

Cacaron bi geline denk gelirim diye tirsiyorum hahahahha

Zamane gelmleri iştee hahahahahaa :KK70:

Back