Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Canım ağzına sağlık Allah razı olsun bilgilendirdin bizide. Ben çok oldu dini yorum yapalı gideceksek ver elini yolda yorumlaşarak gidelim

Sarılsın büyüyünce zor sarılır hele erkek çocuk sen gel bi sarılim dersin o anne ya bi dur der
Hahaha o da dogru
Esim diyor ki evlendirmeyelim oglani bizimle otursun.he dedim bize sorar sanki evleneyim mi diye
Gider haber bile vermeden evlenir bu yeni nesil. Kocam kafayi yedi iyice.

Memeden baslayacagim ya zor olani sona birakayim diyorum hayirlisi artik. Yok beraber ben beceremem zaten cocuk napsin
Aynen bez bırakmak biraz daha zor ve zaman alıyor
Ama yazın en uygun zaman

Canım ağzına sağlık Allah razı olsun bilgilendirdin bizide. Ben çok oldu dini yorum yapalı gideceksek ver elini yolda yorumlaşarak gidelim
Bir kere banlandım. Bir daha yaşamak istemiyorum, çok kötüydü bence

Canım yanlışlık olmasın kuranda yazan ayet 3 yaş değil 2 tam yil olarak gecer. Başka bir ayette de hamilelik ve emzirme toplam 30 ay olarak geçiyor.

Şöyle bir açıklama yapayım ;

İşin aslı bir çok tarif sütlü tatlı kategorisinde değil, gelen tarifler , süt katılarak yapılan tatlılar. Biz burada bir marka üzerinden yürüyerek ne yapabiliriz diye bakmak istedik. Bu sebeple katılımlarda çok katı davranmadık. Bundan sonra ki yarışmalarda hem oylama sırası hem katılım için bir çok değişiklik olacak.

Hahaha o da dogru
Esim diyor ki evlendirmeyelim oglani bizimle otursun.he dedim bize sorar sanki evleneyim mi diye
Gider haber bile vermeden evlenir bu yeni nesil. Kocam kafayi yedi iyice.
Bende kocan gibi düşünüyorum benim evladım maşallah çok bi başka(anaların asl lafı)
Aynen bez bırakmak biraz daha zor ve zaman alıyor
Ama yazın en uygun zaman
Bende bezi yaza bıraktımm
Bir kere banlandım. Bir daha yaşamak istemiyorum, çok kötüydü bence
Benn ohooo çook banlandım bişey olmuyor gidiyosun sonra geri geliyosun
Canım yanlışlık olmasın kuranda yazan ayet 3 yaş değil 2 tam yil olarak gecer. Başka bir ayette de hamilelik ve emzirme toplam 30 ay olarak geçiyor.
Ben heyecanımdan yanlış yazmışım 2 yazacağıma 3 yazmışım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…