- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Daha senden oy almak nasip olmadı amaAma ben senin tarifini cidden beğendim
Olur inşaallahDaha senden oy almak nasip olmadı ama
Kadehkızz töbeee içilmez öyle şeyler
Setin içinde vardı . Adını bılmıyorum şarap koyuyolarya filmlerde
Geçen sefer yapılan sütlü tatlıda yapılmıştı laz böreği,hem de el açması,çok ta güzel duruyordu ama oy alamamıştıYanlış yaptıınnn. Madem baklava görünümü istiyordun, laz böreği yapacaktın. Bana göre sütlü tatlı olmasa da, sana göre sütlü tatlı
Emzirmeyi bırakınca düzeliyor canımAaa ciddi misin
Yoksa bu mudur bizi birbirimize bunca yakin hissettirenbenim oglan da emiyor hala. Yemek meseleleri de sorunlu
Görüşürüz canımGeçen sefer yapılan sütlü tatlıda yapılmıştı laz böreği,hem de el açması,çok ta güzel duruyordu ama oy alamamıştıO zaman da ona sütlü tatlı değil diyenler olmuştu
Neyse oğlumdan sen hala bilgisayar başında mısın diye laf yedim ,kaçıyorum
Bende yazın annemlere gitmeyi bekliyorum bakalım.. kalabalıkta bırakır inş..Emzirmeyi bırakınca düzeliyor canımYazın en uygun zaman aslında:)Yazın gez, dolaş yedir,alışır
"Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. Bu, emzirmeyi mükemmel şekliyle uygulamak isteyenler içindir. Annelerin, münasip şekilde yiyeceğini giyeceğini sağlamak, babanın görevidir. Hiçbir kimse takatinin dışında bir görevle yükümlü tutulmaz. Çocuk yüzünden ne annesi, ne de babası zarar görmemelidir. Babanın varisine de aynı vazife yaptırılır. Fakat anne baba aralarında görüşüp anlaşmaya vararak, iki yıldan önce, çocuklarını sütten kesmek isterlerse, kendilerine bir vebal yoktur. Şayet çocuklarınızı başkalarına emzirtmek isterseniz, kendilerine vereceğiniz ücreti münasip tarzda ödemek şartı ile, bunda da size vebal yoktur. Bununla beraber Allah’a karşı gelmekten sakının ve bilin ki Allah yaptığınız her şeyi görmektedir." (Bakara, 2/233)Ben kuranda yazıyor mu bilmiyorum ama kız çocuğu 1.5 yaş erkek çocuğu 2 yaş diye biliyorum ..
Hadi insallah bu yaz bez birak meme birak isimiz cok yaaaEmzirmeyi bırakınca düzeliyor canımYazın en uygun zaman aslında:)Yazın gez, dolaş yedir,alışır
İşin içine hamur girdimi, sütlü tatlı olmaktan çıkıyor. Ya şerbetli, ya da pasta kategorisi daha uygun oluyor bu tatlılara.Geçen sefer yapılan sütlü tatlıda yapılmıştı laz böreği,hem de el açması,çok ta güzel duruyordu ama oy alamamıştıO zaman da ona sütlü tatlı değil diyenler olmuştu
Neyse oğlumdan sen hala bilgisayar başında mısın diye laf yedim ,kaçıyorum
O zaman daha kolay olurBende yazın annemlere gitmeyi bekliyorum bakalım.. kalabalıkta bırakır inş..
Olabilir tevafukk işteAaa ciddi misin
Yoksa bu mudur bizi birbirimize bunca yakin hissettirenbenim oglan da emiyor hala. Yemek meseleleri de sorunlu
İkisini aynı anda yapma canımHadi insallah bu yaz bez birak meme birak isimiz cok yaaa
Teşekkür ederim.. genel olarak bildiğim bilgiler ama kuranda bu şekilde açıkça geçtiğini bilmiyordum..."Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. Bu, emzirmeyi mükemmel şekliyle uygulamak isteyenler içindir. Annelerin, münasip şekilde yiyeceğini giyeceğini sağlamak, babanın görevidir. Hiçbir kimse takatinin dışında bir görevle yükümlü tutulmaz. Çocuk yüzünden ne annesi, ne de babası zarar görmemelidir. Babanın varisine de aynı vazife yaptırılır. Fakat anne baba aralarında görüşüp anlaşmaya vararak, iki yıldan önce, çocuklarını sütten kesmek isterlerse, kendilerine bir vebal yoktur. Şayet çocuklarınızı başkalarına emzirtmek isterseniz, kendilerine vereceğiniz ücreti münasip tarzda ödemek şartı ile, bunda da size vebal yoktur. Bununla beraber Allah’a karşı gelmekten sakının ve bilin ki Allah yaptığınız her şeyi görmektedir." (Bakara, 2/233)
Böyle geçiyor dinlemiştim mealdede canım
Adres gönderİçinde bu tatlı olan hali lazım bana
Bende meal dinlerken çok şaşırarak dinlemiştim her konuda bir açıklık bir yol gösterme olduğu içinTeşekkür ederim.. genel olarak bildiğim bilgiler ama kuranda bu şekilde açıkça geçtiğini bilmiyordum...
2.5 oldu ablasi. Ellerinden operOlabilir tevafukk işte
Kaç yaşında senin yakışıklı
Canım dini yoruma girecek belki, inşallah banlanmam ama bir İlahiyat mezunu olarak cevap vereyim kabul edersen :)Bende ilk kez duydum ama Kuranda 3 yaşına kadar emzirin diye ayet var demekki 2 yaşından sonrası uygun değil. Kurana bağlıysak ona göre 2 yaş bitti işte bırakması lazım. 3 aylarla alakası olduğunu sanmıyorum @HemDeliHemAsik bilir belki :)
Memeden baslayacagim ya zor olani sona birakayim diyorumİkisini aynı anda yapma canımÇocuğun psikolojisi bozulmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?